Terrasoverkapping met schuifdak

Houd je terrasoverkapping flexibel met een schuifdak. Genieten van de zon of juist afkoelen in de schaduw: bekijk de opties op onze website. De terrasoverkappingen schuifbaar glas of P. C plaat van Veldman zijn voorzien van een uniek systeem . Het is mogelijk om onze Solid Bow Terrasoverkappingen te voorzien van een schuifpaneel.

Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Een terrasoverkapping met schuifdak is een uitstekende toepassing als terrasoverkapping. Een even elegant als uniek systeem is de schuifbare terrasoverkapping van Ittalum. Nog meer genieten van uw tuin of terras, van het begin van het voorjaar tot laat in de herfst terras dak. Schuifdak zie foto of vast dak? Wij verkopen alle soorten terrasoverkappingen.


Ook voor het afsluiten met glasschuifdeuren en panelen van voor en zijkant en zonweringen hebben wij uitgebreide. Kom deze schuivende glas overkapping zien in onze 500m grote showroom en ontvang euro reiskostenvergoeding bij aankoop van een TOPSLIDING terrasoverkapping of aluminium voordeur.

Nieuw het dak van de TOPSLIDING terrasoverkapping van. Met de op maat gemaakte wind- en waterdichte schuifdak terrasoverkapping van Vitrona kiest u zelf hoeveel procent van het dak u open wilt hebben. Het dak is zowel elektrisch als handmatig te openen. Wij adviseren u graag in een van onze showrooms in Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs. Zo zit u altijd zoals u wilt.


Kom naar onze showroom om de schuifdaken voor uw terras te bezichtigen. Glazen panelen en veel mogelijkheden. Vitello Flex - Met deze schuifbare terrasoverkapping speelt u flexibel in op alle weersomstandigheden.


Bij zonnig en warm weer zorgt een open dak voor frisse lucht, en met een gesloten dak bent u beschut. Elk segment kan met een bedieningsstok soepel en licht worden open geschoven. Zo reguleert u de temperatuur en de hoeveelheid zon op het terras. En in een geheel geopend segment kunt u een ladder . Vergroot uw woonoppervlak met een CapdeVilla terras overkapping. In slechts één dag zorgt u voor meer luxe, wooncomfort en verlengt u het terrasseizoen met maanden!


Met een schuifdak op uw terras geniet u van het cabriogevoel. Bij lekker weer schuift u het glazen dak open en bij minder mooi weer schuift u het dak dicht.

Wij leveren luxe schuifbare terrasoverkappingen en terraskamers (tuinkamers) met schuifwanden, schuif-draaiwanden of vouwwanden. De Angera terrasoverkapping is rijk uitgerust. Gemaakt van hoogwaardig gepoedercoat aluminium en een helder polycarbonaat dak welke beide zeer weerbestendig zijn.


Bovendien is deze terrasoverkapping uitgerust met een schuifdak zodat u ook van de ongefilterde zon kan genieten met het dak open.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel