Oude lips kluis

Vind lips kluis op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Aanwinst voor in je interieur. Echte Lips kluis en voorzien van sleutel.


Wij zijn inmiddels een behoorlijke verzameling aan het opbouwen.

Dit logo zat op een oude Lips kluis. Hoogwaardige kluizen voor zeer scherpe prijzen! Ook service en installatie. Sommige brandkasten zijn geheel in een gebouw geïntegreer zoals bij banken. Het openen van een brandkast kan worden bemoeilijkt door een tijdslot, een cijferslot, een sleutelslot, of een combinatie van voorgaande.


Banken hebben meestal een kluis die zo groot is dat er in rondgelopen kan worden. Wilt u het sleutelslot van uw oude kluis vervangen door een een modern elektronisch combinatieslot? Naar wens passen wij het slotwerk of de inrichting van de kluis voor u aan.

Wij openen alle kluizen en brandkasten te openen als u geen kluissleutel meer heeft of uw code bent vergeten. Alle kluizen en brandkasten van Nederland bij de Kluizenier. Kijk of je merk erbij zit.


Ik heb uw kluis al eens geopend en gerepareerd. Wij zouden niet alleen de kluis willen laten plaatsen maar ook onze oude kluis willen laten afvoeren. Naast het leveren en installeren van nieuwe kluizen , voeren wij ook kluizen milieuvriendelijk af conform wet- en regelgeving.


We kunnen dus zonder problemen uw oude kluis. Het spaargeld van de klanten van de Nutsspaarbank werd decennialang bewaard in de imposante kluis van de firma Lips , in de kelder van het gebouw aan de Riviervismarkt. Maar dit was niet altijd zo. Aan het Westeinde huurde de bank het oude huis van meestertimmerman Johannes Schippers. Er zit bijna altijd asbest in en mag daarom zeker niet gemengd worden met oude metalen.


Om een kluis te verwijderen heb je een vrachtwagen, minstens twee vaklieden en professioneel gereedschap nodig. Daarom zijn er altijd kosten voor het afvoeren van een brandkast of kluis. Een brandkast is zoals gezegd geen oud.


Goudstaven, diamanten of staatsobligaties: het is heel goed mogelijk dat dit de inhoud is van de oude bankkluis die vanaf augustus gekraakt mag worden. De kluis ,gemaakt door het bekende Nederlandse bedrijf Lips , is zowel door een code als door een slot beveiligd.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel