Opbergbox op wieltjes

Om heel veel speelgoed van de ene naar de andere kamer mee te nemen. Opbergboxen koop je eenvoudig online bij bol. Deze handige opbergbox heeft wieltjes, en kan dus overal mee naar toe worden genomen. Met deze grote opbergbox op wieltjes van 1liter is het mogelijk om veel spullen opbergen.


De box is eenvoudig te verplaatsen door de kleine wieltjes aan de onderkant. Zo kan je de opbergbox ook verplaatsen als hij helemaal gevuld is.

De opbergbox is volledig transparant zodat je in een oog op slag kan zien wat er in . Deze grote opbergbox op wieltjes heeft een inhoud van liter. Doordat de box op wieltjes staat is het mogelijk om de box gemakkelijk te verplaatsen zonder dat je de box hoeft op te tillen. Ben je op zoek naar dé perfecte oplossing op het gebied van opbergen? Shop nu online of in één van onze winkels!


Voor iedereen een voordeel. IKEA - VESSLA, Bak met wielen, , Incl. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA!

Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan opbergboxen. Bekijk hier ons online aanbod! GAMMA heeft allerlei opbergboxen en opbergkisten. Ook vouwkrat en plastic opbergbox.


AFMETINGEN: Lengte x breedte x hoogte cm. Dit betreft een nieuw product. Boxen zijn in perfecte staat per stuk:. Bestel gemakkelijk online. Thuislevering of ophaling wanneer het jou past in een van de meer dan 3afhaalpunten.


Een trendy gele opbergbox , gemonteerd op wieltjes , met industriële look : heel decoratief ! Met vier handgrepen en een rubberen afdichting, het deksel wordt thermetisch afgesloten en beveiligd aan de basis, om de totale dichtheid te verzekeren. Deze opbergbox van Kis is spatwaterdicht en . LIFETIME KIDSROOMS, Deense kwaliteit kinder- en tienermeubels. Wij zijn gedreven door de passie hoogwaardige en duurzame. Vind een SHOP in de buurt.


Beschikbaar via nabestelling.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel