Van boven lichtstraten

Of het nu gaat om een van de vele standaardconstructies of . Onze monteurs zijn hiervoor afgereisd naar Strijen. Deze lichtstraten hebben brute aluminium profielen in combinatie. Vragen of meer informatie over onze kunststof daglicht producten? Neem dan gerust contact op met Van Boven kunststoffen.


Je kunt ons bellen, mailen of vul ons contactformulier in.

Ondex hoogwaardige kunststoffen scheppen onbeperkte mogelijkheden voor het ontwerp van daglichtconstructies. Het bi-oriëntatie productieproces van de ONDEX-platen is uniek in de wereld van PVC-platen. Wat de fabricatie zo uniek maakt is het feit dat de platen in het productieproces gelijktijdig in de twee richtingen . De Van Boven trapeziumvormige platen worden vervaardigd uit hoogwaardige polycarbonaat, pvc of polyester. We houden ons voortdurend bezig met de ontwikkeling, toepassing, productie en montage van kunststof daglicht producten. Hierbij houden wij rekening met de laatste voorschriften op het gebied van onder.


Novoclear is een vloeibaar kant-en-klaar reiniger op basis van oppervlakte actieve stoffen met antistatische werking en bij uitstek geschikt voor het reinigen van onze producten: lichtkoepels, lichtstraten , (golf)platen van kunststof zoals acrylaat, polycarbonaat, pvc en polyester. Van Boven Kunstoffen - Overzicht van producten (lichtkoepels, lichtplaten, lichtstraten , carports) uit. De Van Boven lichtwanden worden standaard vervaardigd uit meerwandige polycarbonaatplaten.

BIK Industriële lichtstraten voor bedrijfshallen. U wilt gebruikmaken van natuurlijk licht in uw bedrijfshal? De ideale lichtstraat voor iedere hal. BIK EPC- lichtstraten voor een duurzaam gebouw.


Optimaal gebruik maken van natuurlijk daglicht én een goede isolatie zijn beide onmisbaar voor een energiezuinig gebouw. Maar helaas gaan deze twee niet altijd even goed samen. Daarom heeft JET BIK de EPC- lichtstraat ontwikkeld. Lichtstraat in de breedste vorm.


Het BIK Classic assortiment is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, aangepast aan de door u gewenste isolatiewaarde. Bij lichtstraten die in een aanbouw worden gemonteer wordt de zonwering meestal boven op het glas gemonteerd. Als de lichtstraat in een overkapping wordt gemonteerd kan de zonwering ook . Wij zijn gespecialiseerd in daglichtconstructies met meerwandige polycarbonaatplaten en lichtkoepels voor de industriebouw, met een uitgesproken expertise in de fabricage en montage van gebogen lichtstraten en RWA-systemen. Dankzij deze specialisatie is Bright Light uitgegroeid tot één van de voornaamste . Bij hard body stootbelasting wordt een stalen kogel met een massa van.


De bovenbogen bestaan uit aluminium. Valbeveiliging in de praktijk. Bij valgevaar wordt vaak gedacht aan.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel