Telescoopgeleiders

Hieronder staan een aantal gangbare modellen afgebeeld voor belastingen boven de 1kg. Niet ons hele assortiment is beschikbaar in. Ons aanbod telescoopgeleiders is zeer uitgebreid met oplossingen voor een lade van uw kast of keuken tot zware industriële geleiders voor diverse toepassingen. Telescoopgeleiders zijn er in vele soorten en maten met elk.


De industriele telescoopgeleiders zijn van zeer hoogwaardige staalsoorten geproduceerd en hebben een zeer degelijke finish die de geleiders beschermd tegen externe omstandigheden.

Bekijk ons uitgebreide assortiment ladegeleiders. Specifieke functies zoals zelfsluiten geschikt voor hoge temperaturen en weerstand tegen openen. Bediening van de vergrendeling zit aan de voorzijde van de ladegeleiders. Kogelgeleiders, rolgeleiders, zijwandgeleiders, kageleiders, eurogeleiders en bodemgeleiders, wij leveren ze allemaal.


Tevens leveren wij kogelgeleiders in het zwart of volledig rvs. Een geleiding waarbij meerdere segmenten ten op zichte van elkaar kunnen bewegen door middel van kogelgeleidingen. Bij gedeeltelijk uitschuifbaar is de slag kleiner dan de inbouwlengte en bij volledig uitschuifbaar is de slag groter dan de inbouwlengte.


Schuifladen in gereedschaps-, materiaal- en montagewagens moeten bij grotere belasting eenvoudig te hanteren zijn, ook in een extra brede uitvoering.

Met de kogelgeleiders van Schock zijn ze tevens spelenderwijs tegen zware taken opgewassen. De setprijs voor twee stuks. Rollon, Telescopic Line: telescopische geleiders voor lineaire beweging.


Het assortiment omvat telescopische lineaire geleidingen met volledige en gedeeltelijke extractie. Roestvrijstaal, wagen is opgebouwd uit vierkante buis 25xmm. Links paar telescoopgeleiders met vaste open lekbakken en transportvergrendeling, tussenafstand geleiders is 1mm.


Rechts een RVS onder- en . Het aanbod van ladegeleiders is zeer uitgebreid en omvat geleiders voor lichte belasting, geleiders voor middelzware belasting, geleiders voor zware belastin. Degelijk, volledig gelaste, stalen ladekast met laden. Kast heeft: Centrale afsluiting dmv slot met sleutels. Laden hebben telescoopgeleiders.


Prijs: € 24per stuk. Deze ladegeleider is ideaal voor service en onderhoud doordat door opheffen vergrendeling de lade. Zoeken op: onofri telescoop geleiders - Keukenloods.


Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend. Ze zijn ideaal voor het gebruik in medische toepassingen waar de hygiënische eisen hoog zijn. Geleider heeft een weerstand tegen openen (hold-in).

Zeer smalle geleiders (breedte slechts mm). Glasvezel-splitterbox met telescoopgeleiders. Beschrijving: De 19- splitterbox dient voor de opname van splittercassettes en kan in elke netwerkverdeler in. Direct uit voorraad leverbaar.


Leverbaar in de kleur grijs (standaard) of zwart. Categorie: Uitschuifbare glasvezellades . Hoogwaardige telescoopgeleiders van Accuride. Deze geleiders hebben een extensie van 1 waardoor de volledige diepte van de lade naar buiten getrokken kan worden.


Belastbaar tot 45KG per paar, en daardoor ook geschikt voor lades die gevuld worden met bekabeling.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel