Tuinhuis 400 x 300

Grootste assortiment online o. Afmetingen: 4x 3x 2cm. Behandeling: Geïmpregneerd. Materiaal: Scandinavisch Vuren. Is zeer mooi en degelijk afgewerkt.

Tuinhuis kopen bij Online Tuinhout. Meer dan 2verschillende soorten tuinhuizen , blokhutten en carports. Ruime keuze in houtsoort, stijl en kleur. Met de Alicia heeft u veel ruimte tot uw beschikking die ingezet kan worden om uw eigendommen veilig op te bergen achter slot en grendel. Door de brede doorgang slaat u groot materieel net zo eenvoudig op als klein . Zeer modern model, standaard geleverd met een schuifdeur van 125x184cm.


Het glas van de deur is standaard opaal. Door zijn unieke wandopbouw is de BOX Tokyo een ware lust voor het oog.

Bekijk hier de blokhut met scherpe prijzen. De achterwandhoogte is ca. De hoogte van de voorwand is ca.


De Prescott wordt geleverd met een enkele deur en twee vaste ramen, de deur is zowel in het midden als lin. KETER Kunststof tuinhuis Factor 8 beige 25x 182 . Naar het vergelijk Vergelijken. Deze houten cottage blokhut type Aksel is ideaal als opberg schuur, maar is natuurlijk ook te gebruiken voor andere doeleinden. Dakbedekking: Inclusief dakshingles.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Ook met luifel leverbaar, bekijk de mogelijkheden!


Blokhut Kievit 4x 300. Wanneer u op zoekt naar een blokhut met overkapping of zonder of een blokhut met plat dak voor een messcherpe prijs kies dan voor een voordelige blokhut uit ons standaardprogramma. Funderingsmaat: 3x 2cm.


De blokhut Aksel is uitgerust met een dubbele deur, de hoogte van deze deur bedraagt (inclusief kozijn) 1cm. Verder is er een dubbel te openen raam .

Op zoek naar een (maatwerk)blokhut? Neem snel een kijkje op onze website om ons ruime assortiment voordelige blokhutten van Tuindeco te bekijken. Dit moderne tuinhuis is lekker ruim en voorzien van een hoge drempelloze deur, ideaal wanneer u deze wilt betreden met zware voorwerpen. De luifel kan zowel links als rechts van het.


Combineer opbergruimte met een overkapping om heerlijk van de tuin te genieten. Maak je boodschappenlijstje (en ga naar de dealer).

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel