Skylt vloerlak

SKYLT beschermt onzichtbaar. Verdiep, nuanceer of verander de houtkleur. Op basis van snel drogende, niet vergelende oliën. Kan worden aangekleurd met KLEURPIGMENT voor olie.


Full Solid formulering waarborgt aanzetvrij resultaat.

Met deze 2-componenten lak kunt u vloeren en meubels zeer mat afwerken. Parketmeester is al jaren gespecialiseerd in o. Vind skylt lak op Marktplaats. Skylt 2K Ultramat Lak Original.


Voor iedereen een voordeel. Deze lak is erop gemaakt om hout te doen laten lijken alsof het onbehandeld is. Zeer hoge slijt- en krasvastheid.

Zo is deze afwerking zeer mat en nauwelijks verkleurend. Een echt ultramatte lak die de kleur van het hout niet verandert. Onderhoudsinstructie voor uw houten vloer, eiken houten vloer, massieve houten vloer, duoplank.


Niet voor donkere ondergrond. U vloer behoud zijn onbehandelde uitstraling. Verbruik: ongeveer liter per m² per laag. Afhankelijk van uw gewenste uitstraling zullen wij in overleg de best passende soort lak gebruiken. Groot aanbod in hoge kwaliteit vloeren tegen scherpe prijzen.


Helaas is er nog steeds geen vloerlak uitgevonden die bestand is tegen de bouvier met te lange. Het hout behoud zijn onbehandelde uitstraling Een heerlijke volle lak die prettig verwerkt en mooi vloeit. Speciaal voor drukbelopen ruimtes kunt u de 2-componenten lak.


Floor Paint is een dekkende, watergedragen vloerlak in de kleur wit. Onder de naam RigoStep ontwikkelt, produceert en vermarkt Rigo Special Coatings een productrange bijzonder mooie en zeer hoogwaardige professionele afwerksystemen. Vormt een onzichtbare, ultramatte laag, die aan de . Van watergedragen vloerlakken en vloeroliën tot een variëteit aan watergedragen .

Lak zorgt voor een sterke, filmvormende beschermlaag op uw parketvloer. Ontzettend praktisch en onderhoudsarm, want het hout hoeft niet te verzadigen. Naast glimmende lak vindt u bij ons ook matte lak en extreem matte lak.


De matte varianten zorgen voor een natuurlijke uitstraling van uw parketvloer.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel