Laminaat trend oak grey

Trend oak grey is een tijdloos, bijzonder attractief dessin, welke zowel in moderne als klassieke interieurs uitstekend tot zijn recht komt. Beide vloeren zijn geproduceerdmet behulp van de modernste productietechnieken en staan garant voor jarenlang leefplezier. Flooring Antiek Grenen en Trend oak grey zijn uitgevoerd . Het goedkoopste laminaat van Nederland koopt u bij QuickFloors.


Deze laminaatvloer lijkt heel erg qua kleur op het Cando Donker Grijs Eiken.

Laminaat Trend Oak Dark Grey. Zoals de naam al zegt is Trend Oak Dark Grey een donker grijze laminaatvloer. Afgewerkt met een zijdige vgroef die nauwelijks opvalt omdat hij in dezelfde kleur als het laminaat is aangebracht.


Het dessin heeft vele houtnerven en noesten die ook voelbaar zijn. Jaar garantie bij normaal woongebruik. Bijpassende plinten verkrijgbaar. Typenummer fabrikant: Nee.


Met dit laminaat grijs eiken mleg je een prima basis voor je interieur.

De kleur van grijs eiken geeft een levendig karakter aan elke ruimte binnenshuis. Met een zeer betaalbare prijs is het bovendien een gunstig alternatief voor andere laminaat vloeren. De Kronotex vloeren komen uit Duitsland en zijn van een degelijke kwaliteit. De vloer is geproduceerd met behulp van de modernste . Kronotex laminaat onderscheidt door kwaliteit, decors en het leg-gemak. Het laminaat is onderhoudsvriendelijk en duurzaam.


De trend Oak Grey is een laminaat beschikbaar met en zonder V groef rondom. All- in prijs per m€ 15. Wij leveren ook de bijpassende muur en plakplinten in de zelfde kleur.


Coyote is een mm dikke vloer van de Duitse leverancier Kronotex. De prijs-kwaliteitverhouding van dit laminaat is uitsteken een sterk laminaat voor een goede prijs. Dit laminaat is uitgevoerd met een 4-zijdige vgroef die verkrijgbaar is in vier prachtige decoren. Deze Basic Trend Oak Grey heeft een rustige uitstraalt binnen uw woonkamer, slaapkamer of kantoor.


Ook geschikt voor vloerverwarming. Dit product staat reeds op uw wenslijst! Twist Floors Trend Oak Dark Grey.

Door zijn grijze boventonen geeft de laminaat vloer een frisse, warme tint aan uw ruimte. Met deze laminaat vloer siert u vooral grote(re) ruimtes. De actieprijs is enkel geldig in combinatie met afname van ondervloer en plinten. Bent u op zoek naar Trend OAk Grey ? Bekijk het op onze website! Ontdek vandaag nog onze voordelen.


In prijs verlaagde LAMINAAT TREND OAK. Deze week kunnen ook particulieren profiteren van onze groothandels prijzen ex. - Algemene voorwaarden - Klantenservice.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel