Aluminium gereedschapstrolley

Deze aluminium gereedschapstrolley bestaat uit twee stevige, maar tegelijk erg lichte koffers, met afgeronde, verstevigde hoeken. Je kan er zowel kleiner als groter gereedschap in kwijt. De bovenste koffer is afneembaar en heeft een handige schouderriem.


De onderste koffer is zeer ruim en bevat ook handige . Hij bestaat uit twee opbergkoffers, de bovenste kan je losmaken van de trolle.

Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Koop of Verkoop gereedschapstrolley op Marktplaats. Nieuwe collectie - antraciet aluminium trolley. Voor iedereen die zijn gereedschap regelmatig mee moet nemen en dat op een netjes geordende wijze wil doen. Aluminium gereedschap trolley te koop: stuks prijs per koffer 12euro. Voor hen is deze gereedschapstrolley ideaal.


Hij beschikt over een stevig aluminium frame en biedt voldoende ruimte voor alles wat je nodig hebt.

Deze ruimte is vervolgens in te delen met schotjes. De handige trolley is erg overzichtelijk, waardoor je altijd het juiste gereedschap voorhanden hebt. Deze luxe gereedschapstrolley van Duitse makelij is van absolute topkwaliteit. Het gereedschap is voorzien van luxe grepen. De trolley zelf is gemaakt van aluminium , waardoor deze niet zwaar is maar wel stevig.


Bewaar al je gereedschap op in een gereedschapskoffer van Praxis. Bekijk de gereedschapskist online, vergelijk en reserveer direct. Gereedschapskoffers nu bij HORNBACH kopen! Zeer uitgebreide gereedschapstrolley.


Duitse kwaliteit Chrome Vanadium Tools zijn overzichtelijk gerangschikt. Stevige aluminium koffer met wieltjes. Voorzien van uitschuifbaar handvat. Alle gangbare tangen, schroevendraaiers, sleutels, complete dopsleutelset.


Bitjes, waterpas, hamers, en nog veel meer! Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. De koffer is verdeeld in overzichtelijke lagen met gerangschikt gereedschap, waardoor jij je gereedschap perfect geordend houdt.

Doordat elk gereedschap zijn eigen plek heeft, wordt de koffer nooit een rommeltje. Dat werkt super handig en snel! De aluminium gereedschapstrolley heeft stevige wielen, sluitingen en een .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel