Moeller hmk

Op deze wijze voorkomt u uitbloeien, watervlekken en kringen, alsook het indringen van voegmateriaal in het oppervlak van natuur- en kunststeen, . Reiniging: Filmlaag van olie, vet, resten onderhoudsproducten. Toepassing: Keramiek (verglaasd en onverglaasd), cotto, baksteen, enz. Dit product is geschikt voor het verwijderen van o. U reinigt er ook de voegen mee.


HMK Moeller Stone Care ( HMK ) levert producten voor (natuur)stenen vloeren en keramische oppervlakken.

HMK heeft een uitgebreid assortiment onderhoudsproducten, kijk goed welk HMK product u nodig heeft voor uw (natuur )stenen vloer. In de linker navigatie van de deze pagina kunt u op diverse kenmerken en . Dagelijkse verzending, gratis vanaf ? Speciale cementsluierverwijderaar voor tegels en plavuizen. Niet geschikt voor natuursteen.


Het product verwijdert extreme… Meer. Moeller HMK voor reinigen, beschermen en onderhoud van keramiek, natuursteen, kunststeen en beton. Onderhouds- en reinigingsproducten Moeller HMK.


Verzegeling met hoogglans voor alle ruwe natuursteen.

Door de verzegeling wordt binnendringen van water en vuil bij grof geslepen, geborstelde, gezandstraalde, gevlamde en splijtruwe . HMK Stone Care SVerzegeling. Merk: Moeller Stone Care. Geconcentreerd) Verwijdert vuil, cementsluier en kalkafzettingen, zowel voor gebruik . HMK Rnatuursteen reiniger.


StoneFloors is de exclusieve, Belgische verdeler van het Duitse topmerk. Het is reeds jaren marktleider in de sector van onderhouds- en reinigingsproducten voor natuursteen en bevestigt telkens zijn voortrekkersrol met innoverende producten. Tuintegelshop beveelt u een goed onderhoud van uw vloeren en wanden aan. Hiervoor hebben wij verschillende producten. Vloeistof producten van Moeler met de beste prijs en het snelst in huis.


Een veilige reiniger voor iedere . Advies van echte badkamerspecialisten met jarenlange ervaring. Graag adviseren wij u over onze producten of nemen uw suggesties in ontvangst. Onze technisch adviseurs kunnen u o. De juiste producten voor het behandelen van uw natuursteen. Optimaal onderhoud van uw steen.


Waarmee u rekening houdt bij de verwerking van onze producten.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel