Glashandel martin de boer leeuwarden

Traditioneel Het bedrijf is van origine een traditionele glashandel en glaszettersbedrijf. Daarnaast is de firma groothandel in antiek glas en glazeniersbenodigdheden en produceert en restaureert het bedrijf . De meest volledige site met ruim 66. Interieurbouw en vervaardiging van bedrijfsmeubels.


Bedrijven die u kunnen interesseren.

Bel Klik hier om hun telefoonnummer te zien. Producten en Diensten in d. Martin de Boer glas - interieurbouw, Leeuwarden. Extra informatie: Wij zijn een all-round glashandel waar u voor al u wensen op het gebied van glas terecht kunt.


Alles op het gebied van glas. U kunt zoeken op plaatsnaam, bedrijfsnaam of op postcode, . Wij hebben een zeer grote sortering antiek en gefigureerd glas op voorraad. Op ons eigen atelier wordt glas -in-lood gerestaureerd of nieuw gemaakt, al dan niet tussen isolatieglas.

Join LinkedIn today for free. Is uw bedrijf goed vindbaar? Lees meer over 12Build Promoter. Gefigureerd- antiek- en tiffanyglas meer dan 5soorten. We zijn de oudste nog bestaande glashandel van Leeuwarden gevestigd aan de.


Hier vindt u de bedrijfsgegevens van V. De caleidoscoop wordt geëxposeerd tijdens “Ovengevormd” glas in Joure. De bouwbegeleiding werd verzorgd door bouwkundig adviseur Hessel Hoekstra uit Leeuwarden. Gevonden in de categorieën: kantoorboekhandel, winkel voor bouwmateriaal. Glasservice IJsselstein B. Deze foto van de auto met.


In Nederlan Martindeboer. Klik om andere gegevens over deze site te bekijken. Bekijk een actueel overzicht van bedrijven en instellingen in glashandel. Ik ben toen op zoek gegaan op het internet om te zoeken naar een identiek kastje.


Inmiddels heb ik het in mijn bezit. Daarom hieronder een aantal . Koelewijn, Bunschoten-Spakenburg. AGC Krug Portegies BV, Zaandam.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel