Dikte zwaluwstaartvloer

Op de vloerdelen moeten de stroken t. Of de vloerbalken sterk genoeg zijn hangt af van de dikte van de balken en de lengte die ze overspannen. Bij vloerbalken van 64x1mm mag die overspanning maximaal meter bedragen, bij balken van 76x1mm maximaal 3. Als de vloerbalken aan de dunne kant zijn, kun je ze verstevigen door er aan . Inspecteer de vrijkomende balken op houtrot en vervang deze indien nodig door balken met dezelfde afmeting.

Beoordeel, dan wel laat berekenen, of de balken voldoende draagkrachtig zijn. Een vuistregel voor woningen is, dat balken van 6. LEWIS platen, ook wel zwaluwstaart platen genoemd. Het grote voordeel van deze zwaluwstaart platen is de geringe dikte.


Samen met het beton ongeveer mm dik. Dit is mogelijk door de zwaluwstaart profielen in de plaat. Deze zwaluwstaart profielen dienen als wapening.

Hierdoor ontstaat een zeer sterke en toch . Instructiefilm van Beamix over het aanbrengen van een lichtgewicht betonvloer op de LEWIS. Bij de toepassing van vloerverwarming. Zwaluwstaartvloer met vloerverwarming.


Dit geldt overigens ook bij geluidsisolerende (zwevende) zwaluwstaartvloeren. Om te voorkomen dat de vloer. Minimale hart op hart afstand 500 . Als stempels worden aangebracht tijdens de uitvoering zijn overspanningen tot meter mogelijk. Als de hoge staalplaten worden gecombineerd met geïntegreerde stalen liggers is sprake van een . Een zwaluwstaartvloer bestaat steeds uit (zie afb.1):.


De platen bestaan uit verzinkte staalplaat van 5mm dikte en hebben een profiel zoals op afb. De afmetingen van Lewisplaten zijn: Hoogte: 16mm. In deze tabel is geen rekening gehouden met het krulprobleem (het opkrullen van de randen van een cementgebonden dekvloer door droging van bovenaf). Remedie: mm extra dikte. Vuistregel bij zwaluwstaartplaat: de zwaluwstaart - hoogte (ofwel diepte van de cannelure) voor de helft in rekening brengen bij de dikte.


Het zijn zwaluwstaart geprofileerde stalen platen, gebruikt als basis voor een solide vloerconstructie.

Gebruik van de platen werkt geluidsisolerend en. Om deze dikte overal gelijk te houden, legt u een raster van latten van dezelfde dikte over het krimpnet. Op deze manier verdeelt u de vloer in gelijke . Materiaal dikte , mm. Aanwijzing, Kijk onder de button gegevensbladen voor product- en verwerkingsinformatie. Alle hier aangegeven EAN- nummers . Heeft u een houten vloer en u wilt een tegelvloer?


De minimale opbouw bij toepassing van de zwaluwstaartvloer bij woningen is mm. Dit bestaat uit de zwaluwstaartvloer (mm) en een druklaag (mm). Wil de klant extra voorzieningen zoals bijvoorbeeld vloerverwarming, een geluidsisolerende.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel