Spackbedrijf t loug

Laten we onszelf eerst eens voorstellen! Voor zowel bedrijven als particulieren. Wij zijn gespecialiseerd in zowel alle traditionele stucadoorswerken als ook het moderne designstuc en decorstuc, zoals bijvoorbeeld betonlook, marmerlook, metallics etc. Een allround stucadoorsbedrijf waar u terecht kunt voor de volgende zaken: spacken sierpleisteren design stucwerk alle stucadoorswerkzaamheden in alle kleuren en strukturen regio: boven de grote.


Sierpleisteren in iedere structuur en gewenste kleur. Alle vormen van stucadoorswerk, zowel binnen als buiten.

Decor- en designstuc zoals: metallics betonlook klassieke stuctechnieken wandstyling toilet en badkamers zonder tegels . Adres: Ruitenweg 13-a, Froombosch, Nederland. Categories: Schilders,- afbouw- en onderhoudsbedrijven. Naast een spackbedrijf t loug vind je ook stukadoor. De meest volledige site met ruim 66. Daarbij wordt veelal gebruik gemaakt van een spackmachine.


Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een offerte. Specialist in wandafwerking.

Mooie wanden zorgen voor een mooie kamer. Spack is een verf op kunsthars . Professionaliteit is van groot belang. Zoekt u een ervaren stukadoor in Groningen? Onze vakkundige stukadoors draaien nergens hun hand voor om. Maak gebruik van de expertise en kwaliteiten van de stukadoors van ons stukadoorsbedrijf en neem contact op.


Mensen wees gewaarschuwd en ga niet nooit en never met dit Bedrijf in zee. Personen doen veel beloften en leveren prutwerk af. Eigenaar Peter is heel slecht te bereiken als je klachten hebt. Met graden celcius gaan ze sierpleisteren, waarbij de pleister stroperig opdroogt, alvoor . Claim eenvoudig uw bedrijf incl.


Stukadoren Stukadoorsbedrijf. Voor particulier, bedrijf en kantoor. Bovendien is het erg duurzaam.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel