Oost dorsch zaandam

Schitterend opgeknapt appartement (ontworpen door interieurarchitect) met een zeer hoog kwaliteitsniveau en materiaalgebruik, onder de rook van . Op de 14e verdieping heeft u een fantastisch uitzicht richting Amsterdam. Ook het openbaar vervoer is op loopafstand en over het nieuwe fietspad bent u ook op de fiets heel . Het pand heeft een oppervlakte van 83m² en heeft kamers (slaapkamers). De laatst bekende vraagprijs betreft € 135.


De geschatte waarde van deze woning is € 190.

Ruim hoekappartement met grote slaapkamers en fantastisch uitzicht vanaf de 12e verdieping over het water, Zaanstad en omstreken. Dit royale, lichte driekamerappartement is ruim en goed verzorgd. Vanuit de L-vormige woonkamer heeft u een prachtig uitzicht over de Zaanstreek. Het riante balkon is maar liefst 5 . De ligging, op een landtong aan de groene waterrijke periferie tussen stad en plattelan vlak bij de Coentunnel, is ideaal maar geïsoleerd.


Alle aanleiding om, behalve aan renovatie, ook aan . Appartement te koop: Vraagprijs € 169. Aan deze tekening en afmetingen kunnen geen rechten worden ontleend. De Vereniging van Eigenaren van deze flat heeft hiervoor een intentieovereenkomst getekend.

Energiebedrijf Engie en Alliander DGO willen met steun van de gemeente Zaanstad een warmtenetwerk . Oost - Dorsch 5 Zaandam. Een zeer ruim en licht driekamerappartement ( voormalig vierkamerappartement) met balkon op het oosten en uitzicht op het water! Niemand kan dus gebruik maken van de kraan. Ook staat er voor de flat een toiletwagen. De legionella van het type non pheumophila is niet gevaarlijk maar omdat er een verhoogde waarde is aangetroffen heeft het bestuur van de Vereniging van Eigenaren van het complex besloten om het . WONINGMAkELAARDIJ BEDRIJFSMAkELAARDIJ TAXATEURS O. VASTGOEDMANAGEMENT VERZEkERINGEN HYPOTHEkEN FINANCIAL PLANNING.


Dagelijks nieuwe kamers in Zaandam beschikbaar, geplaatst door huisgenoten en verhuurders. Bij Kamernet heb je rechtstreeks contact met huisgenoten en verhuurders. Klik hier voor de volledige melding! Bekijk alle straten van Zaandam.


Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel