Glas graveren bergen op zoom

Tijdens haar opleiding kreeg ze alle facetten van het vak mee. Slijpen, graveren , zandstralen, maar ook het zetten van dubbel glas of het maken van een kozijn. In mijn vak heb ik daar niet zoveel aan, ik doe meer het kunstzinnige. De vrijwillige brandweer Ossendrecht kreeg een aantal lexan glazen aangeboden wat mij op het idee bracht om de glazen te personaliseren. In eerste instantie was er een hoop discussie of lexan wel gegraveerd mocht worden maar uiteindelijk bleek dat snijden niet aan te bevelen is maar graveren.


Glasatelier van Loenhout is een eenmanszaak en is gevestigd in Bergen op Zoom.

Denkt u maar eens aan de mooie glazen uit de 17e en 18e eeuw, die door gilden en broederschappen rijk gedecoreerd waren. Glasgraveren is een ambacht dat al eeuwen oud is. Het was en is een tijdrovende bezigheid en daarom is gezocht naar andere technieken . Naaste de reguliere werkzaamheden bieden wij u diverse workshops aan zoals het zetten van glas in lood ramen, zandstralen en brandschilderen. Openingstijden:ma: geslotendins: 10.


Voor al het graveer werk bent u bij eefsglasgraveren aan het juiste adres. Bergen Op Zoom MISTER MINIT heeft in alle winkels graveermachines voor standaardplaten en gravureproducten. Wij beschikken eveneens over een centrale afdeling met professionele mechanische en lasermachines voor het graveren van platen in alle mogelijke maten, vormen en materialen, evenals van honden- en . Daarbij ook te denken aan bijv.

Nu kunt ook voor al uw sportprijzen bij ons terecht. Specialisme: glastrofee incl. Indien u een artikel uit onze webshop wilt laten personaliseren wat niet als persoonlijk geschenk . Edelburijn is een betrouwbare combinatie van vakmanschap en creativiteit. Wij maken naamplaten, naambadges, stempels en graveren in metaal, kunststof, hout en glas. Schade melden of offerte aanvragen.


U heeft glasschade of u wilt een offerte aanvragen voor nieuw glas ? Daar helpen wij u graag bij! Bel onze medewerkers en alles wordt vakkundig geregeld. Wanneer u belt, wordt er direct een afspraak gemaakt. Ontwerp uw eigen gravure op Vazen. Een gegraveerde vaas is een bijzonder cadeau voor feestelijke gelegenheden in het leven.


Laat bijvoorbeeld een glazen vaas graveren als huwelijkscadeau, moederdag cadeau, als bedrijfscadeau of als verjaardagscadeau voor een vriendin. Bladel: Sniederslaan: zomermarkt met o. Graveren voor vazen en kaarsen. Een bos bloemen geven we graag cadeau, maar wat is een bos bloemen zonder een vaas? Bloemenvazen met eigen tekst laten graveren.


Wij bieden prachtige glazen vazen aan, en graveren ze gratis. Een vaas graveren kan voor verschillende gelegenheden.

Glasblazer Piet Sprenkels is een ambachtelijke Glasblazer uit Etten-Leur. Bij Glasblazerij Sprenkels wordt met vuur en glas de mooiste objecten gecreëerd. Ster of barst in uw autoruit?


GlasGarage helpt u snel weer op weg! Nieuwe glasplaat , glazen plaat, legplank, afm. Oasis Odyssey Waterkoeler met Warm Water. Tevens voorzien van een.


Uw mooiste gravures op glas , spiegels, steen en hout.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel