Afmeting servet

De FANTASTISK servetten zijn gemaakt van 3-laagspapier en hebben een goed absorberend vermogen. Kies een kleur die bij je gedekte tafel past - en haal flink wat servetten in huis, dan kan je knoeien zoveel je wilt. Kies uit diverse kleuren, materialen en dessins. Wanneer uw maat servet er niet bijzit, kunt u contact opnemen met de klantenservice.


Zij zorgen ervoor dat u de juiste afmeting servet ontvangt. Geen minimum bestelwaarde en lage verzendkosten.

Binnen werkdagen heeft u uw servetten en andere benodigdheden in huis. Afmetingen servet voor hapjes, ontbijt, lunch en diner. De gast pakt met de linkerhand het servet en met de rechterhand het hapje, omdat dit de reine hand is. De kwaliteit is 1katoen.


Deze servetten zijn in uni wit. Drukmethode Full color digitaal. Voeg toe aan winkelwagen. Tork Linstyle Diner Napkin Black, servetten , enkellaags. Doos pak à 1servetten.

Bestel je eigen ontworpen servetten eenvoudig en snel online. Materiaal 1grams laags. Geef net dat extra stukje sfeer en bestel hem vandaag nog op Druk- Lokaal. Wij hebben witte servetten in alle soorten en maten.


En we leveren ze ook bedrukt met met jouw logo, design of foto! Let op: bedrukking altijd in het midden van het servet. Bekijk onze website voor nog meer aanbiedingen.


Prijs per doos bij kleur bedrukking op zijde €6- ex. Afmeting : x 33cm uitgevouwen. Verder is de servet onbedrukt. Servet bruin middel, x cm. Informatie servetten vouwen.


Tafellinnen is bepalend voor de sfeer en uitstraling van uw restaurant. Met de kleur en materiaal kunt u de juiste sfeer uitdragen, maar vooral ook de details maken de beleving van uw gasten helemaal compleet. Denk bij details bijvoorbeeld aan de servetten. Voor een luxe en complete .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel