Voetplaat steigerbuis

Novidade steigerbuis koppelingen voor een industriële look. Novidade steigerbuis koppelstuk ronde voetplaat mm zwart gebruik je om een buis tegen een wand of op een vloer te bevestigen, tevens heb je hier een stelmogelijkheid van ongeveer mm. De zwarte steigerbuis koppelingen zijn niet geschikt voor buiten.


CanDo steigerbuis Ø mm verbinder voetplaat te combineren met CanDo buizen en steigerhout. Karwei steigerbuis koppelingen voor een industriele look.

Een ronde voetplaat gebruik je om een buis tegen een wand of op een vloer te bevestigen, tevens heb je hier een stelmogelijkheid van ongeveer mm. Specialist in pijpbevestigingen Buisklem heeft ze vast en zeker in het assortiment. Buiskoppeling kan worden toegepast als een muurbevestigingsflens. We leveren ronde en langgerekte ovalen voetplaten met een diameter van 2tot 6mm. Tevens hebben we een ruim.


Kies de verbinder voor jouw unieke meubel! Jij bepaalt de vorm, grootte en comfort van je meubel. De metalen koppeling is van.

Door de zinken toplaag is het ook direct gebruiksklaar. Kijk ook naar de voorbeelden welke wij al hebben uitgewerkt. De ronde voetplaat kan worden gebruikt als voet voor meubels of stellingen. Geschikt voor een buis van 4mm.


Deze buiskoppeling wordt ook wel gebruikt als montagepunt voor tafelbladen aan een frame van steigerbuis. Let op: niet gebruiken als basis voor het ondersteunen van veiligheidsrelingen en dergelijke. Maak een kapstok of salontafel van stalen buizen.


Steigerbuizen en koppelsystemen voor jouw klus vind je bij Praxis. Bestel alles eenvoudig online. Thermisch verzinkt, smeedbaar gietijzer. De voetplaat bevat vier bevestingsgaten om er voor te zorgen dat de constructie stevig is. Ideaal voor het bevestigen van bijvoorbeeld uw unieke kapstop gemaakt van steigerbuis.


Met deze ronde voetplaat (flens) kunt u steigerbuizen aan een wand of een andere steigerbuis constructie vastmaken. U kunt deze steigerbuiskoppeling ook gebruiken als voetplaat voor niet-dragende constructies. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel