Pvc vloer stoomreiniger

Je bent dol op je PVC - vloer en houdt van het gebruiksgemak van je stoomreiniger. Maar kan je de twee combineren? PVC vloer reinigen met stoomreiniger. Het is beter om dit niet te doen.


Reinigen met alleen water is vaak afdoende.

Wanneer je de vloer schoonmaakt met een stoomreiniger , is er de kans dat de vloer krom trekt of dat de lijm . De vloer schoonmaken met water is meer dan voldoende. Hoewel u een PVC of laminaat vloer met stoom zeker goed reinigt met een stoomreiniger , is het afhankelijk van de leverancier of dit wordt aangeraden. Enkele van de bekendere merken zoals Moduleo raden aan om geen stoomreiniger te gebruiken.


Ook in de zorgsector word vaak voor deze type vloer gekozen omdat ze vrij eenvoudig hygiënisch te reinigen zijn. De Vinyl stroken en - tegels zijn dankzij het geavanceerde productieproces zeer slijtvast en door het gebruik van uitsluitend hoogwaardige grondstoffen eenvoudig te reinigen. Bij de reiniging van harde vloeren zoals steen, tegels, PVC , laminaat of verzegeld parket zorgt de Kärcher stoomreiniger voor maximale resultaten en hygiëne zonder chemische resten.

Op harde oppervlakken zoals steen, tegels, PVC , laminaat of verzegeld parket garanderen ze op betrouwbare wijze een . Stoomreinigers zijn de perfecte oplossing. Met stoomreinigen heb je daar geen last van, het kan in één handeling. Punt is wel dat stoomreinigen zo drastisch schoonmaakt dat je je moeilijk kunt beperken tot een stukje van een vloer of wand omdat het verschil tussen schoon en vuil pijnlijk aan het licht komt. Over de ronde borstel wordt een zogenaamde pannenspons getrokken, die u in elke huishoudzaak vindt. Als je een harde vloer reinigt met stoom is . Wees gerust, door de com-.


Stomen met het stoompistool vanaf ca. Verwijder alle resten van reinigingsmiddelen via basisreiniging (zie blz. 5).


De hete stoomlucht kan de platen vervormen, en het risico op vloerschade vergroten. Bovendien kan de stoom tussen de . De Vileda stoomreiniger voor snel en gemakkelijk reinigen. Werkt goed op laminaat, pvc en vloertegels door instellen van stoomafgifte. Maak gemakkelijk jouw vloer , tapijt, ramen en keuken schoon met deze stoomreiniger met veel accessoires.


De vele, diverse schoonmaaklussen in en rond het huis vragen om een breed scala aan schoonmaakmiddelen en -attributen. Wat veel mensen niet weten is dat stoomreinigers bij praktisch al die klussen uitkomst kan bieden.

Met een stoomreiniger is het hygiënisch reinigen van je ramen, sanitair, vloer en . Re: pvc vloer schoonmaakvraagje. Geef vuil geen kans met de compacte Kärcher stoomreiniger SC1. Zorg voor dagelijks onderhou waarbij de vloer zoveel mogelijk stofvrij wordt gehouden. Stofwissen met een stofzuiger (zacht mondstuk) zal vaak voldoende zijn. Wekelijks kunt u de vloer reinigen met een dweil of wismop.


Gebruik hiervoor een oplossing van lauw water en mFLOR Cleaner. Waar kun je een stoomreiniger voor gebruiken? Harde vloeren zoals steen, tegels, PVC , laminaat of verzegeld parket reinigt de stoomreiniger maximaal en hygiëne zonder chemische resten.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel