Marazzi tegels houtlook

Het is een keramisch parket, bestaande uit tegels die net hout lijken. Keramisch parket voor de scherpste prijzen bij Tegeloverzicht. Voordelen als onderhoudsgemak en duurzaamheid.


Deze keramische tegels met een perfecte houtlook , zijn een absoluut succes als het gaat om keramische tegels. Alle A-kwaliteit Vloer- en Wandtegels. De treverk serie van marazzi is al jaren een groot succes op gebied van houtlook tegels.

De combinatie van warme en koele tinten zorgen ervoor dat deze treverk serie in ieder interieur toepasbaar is. De fijne structuren en scherpe prints zorgen ervoor dat het niet meer te onderscheiden is van echt hout. Perfect balans tussen knoest, nerf en structuur.


Mooie brede keramische planken in diverse maten en tinten en nog betaalbaar ook. De warme uitstraling van hout met de duurzaamheid van tegels. U kunt ook kiezen voor een . Neem vrijblijvend contact op met Tuijps in Amsterdam.


De grote verscheidenheid in tegelseries biedt voor ieder een oplossing.

Van de levensechte houtlook gecombineerd met het onderhoudsgemak en duurzaamheid van keramiek tot vloertegels met natuurlijke gemêleerde . Ze worden in een mooie grote lengte maat geproduceerd. De tegels hebben allen een lengte van 1cm. Ze hebben meerder soorten houten vloeren proberen na te bootsen. Van de echte houtlook tegels gecombineerd met het onderhoudsgemak en de duurzaamheid van keramiek tot robuuste . Deze tegels zijn namelijk niet van echt hout. Mgaat weg wegens over compleet.


Alles zit nieuw in de doos ! En droog opgeslagen prijs 4euro ! Nieuwprijs ca 6euro voor info. Topkwaliteit voor de laagste prijs! Marazzi bij Tegelmegashop. Kom naar onze showroom voor meer info of vraag hier direct een offerte aan.


Ontwerp van badkamer met houtlook keramische tegels. Find this Pin and more on Houtlook tegels by vanwanrooij. Deze serie heeft een ongelooflijk sterke gelijkenis met een houten vloer. Hier staan alle houtlook tegels voor u op een rijtje.


Ten slotte zijn de tegels makkelijk in onderhoud en ideaal in combinatie met vloerverwarming.

De serie startte lang geleden met de standaard Treverk serie, maar door het enorme succes en nieuwe technologiën . De houtlook wordt perfect nagebootst. Lingen Keramiek (nabij Rotterdam en in Leiden) heeft maar liefst 2. We kunnen alle houtlook tegels van alle merken leveren. Tevens hebben wij veel vloervlakken met houtlook tegels in de showroom waardoor u een goed beeld krijgt.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel