Eternit operal

Niet schilderen, eenvoudig te plaatsen en een tijdloze klassieker: Cedral sidings bieden je gevel niets dan voordelen. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. ETERNIT OPERAL BOARD 600MM 2. De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven.


Print CEDRAL Board is een waterbestendige, vormvaste, onderhoudsvriendelijke en rotbestendige plaat die uitermate geschikt is voor de bekleding van dakranden en geveldelen.

CEDRAL Board geeft u de garantie op feilloos en zorgeloos werk bij het afwerken van kleine of grote geveldelen. Perfect combineerbaar met . Cedral-gamma is beschikbaar in een uitgebreid kleurengamma! Kom een kijkje nemen in onze toonzaal en ontdek de eindeloze mogelijkheden.


Bij Bouwpunt Van der Gucht te Temse hebben we de . Vergelijkend kleurenschema. Kleurcode Kleurcode Kleurcode Omschrijving.

Het type vezelcementplaat van. Uw gevel verdient de gevelbekleding van Van Loock. Operal in de uitvoering stroken is een . Opvallendste nieuwkomers zijn de houtkleuren, ideaal voor een warm en natuurlijk effect.


Bovendien zijn de kleuren van. Cedral Board is an autoclaved fibre cement sheet which is manufactured from a mixture of cement, organic fibres, fillers and water. Cedral board is cost effective and easy to fix and . Eternit sidings in Antwerpen. Cedral Board geeft u de garantie op feilloos en zorgeloos werk bij het afwerken van kleine of grote geveldelen.


Equitone Natura onder voorbehoud van wijzigingen - raadpleeg uw Cras Woodshop. De kleur is op zich geen probleem dus het zou enkel het materiaal zijn dat de doorslag . Contact the manufacturer directly to receive a quote. Sidings Cedral zijn gemaakt van vezelcement en andere . Hard Hout (Afromosia, Padouk, Afzelia) of Thermowood Hout.


De schroeven worden geproduceerd van een A- AISI 3roestvast staal, voorzien van een Qualycoat krasvaste coating, bestand tegen vele weersinvloeden en UV-belastingen. The Sterling Centre, Eastern Roa.

Deze stroken zijn uiteraard in verschillende lengte en breedte maten leverbaar. Groot formaat platen op houten draagstructuur.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel