Canvas stof bedrukt

Bedrukte canvas stoffen online bestellen bij Stoffen Online. Breed assortiment en levering in Nederland en België. De bedrukte canvas stoffen zijn verkrijgbaar per strekkende meter en in diverse kleuren.


Bekijk direct het gehele assortiment. Bij ons heeft u een zeer ruime keus tegen een scherpe prijs!

Canvas stoffen in diverse soorten en kleuren. De mooiste selectie van bedrukte katoentjes. Katoen Nijntje zacht blauw. Zachtblauwe katoenen stof met print van Nijntje. Illustratie van Dick Bruna.


Meer dan 1verschillende stoffen in allerlei dessins vindt u in onze webshop. Deze katoenen stof blijft goed na het wassen.

Bestel canvas goedkoop online. Mooie canvas van een katoenen kwaliteit. Deze stof blijft goed na het wassen en krimpt minimaal. Op onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment stoffen , fournituren, accessoires en patronen.


De blokken zijn groot 23xcm. Aantal: In winkelmandje . Bent u op zoek naar betaalbare kinderstoffen? Stoffenhuis Anja biedt een breed assortiment aan bedrukte kinderstoffen van hoogwaardig katoen.


Deze dikkere stoffen zijn ideaal om te gebruiken voor decoatieve projecten of tassen omdat ze vaster zijn van structuur. Alle stoffen op voorraa scherp geprijsd en snel geleverd! Tricot is een rekbare stof. Hiervan is het draagcomfort erg fijn, de stof valt soepel en u kan er goed in bewegen. Bij Bas Bastiaans modestoffen vind u vele soorten tricot prints en -,kleuren naar het mode beeld van deze tijd.


Maak u zomerjurkje met de laatste nieuwe tricot stof. Ook kan u bedrukte tricot stof combineren met .

Bijvoorbeeld Stippenprint, Strepenprint. Mooie, donkerblauwe stof waarop de golven van de oceaan zijn afgebeeld. Natuurlijk tegen scherpe prijzen en snel geleverd.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel