Beton cire achterwand keuken

Hallo, In september zal onze nieuwbouwwoning opgeleverd worden en wij zijn ons nu aan het oriënteren wat we precies willen wat betreft afwerking. Nou vinden wij beton cire heel mooi als afwerking van de muren in de keuken ipv tegels. Heeft iemand hier misschien ervaring mee?


Wordt in een nieuw venster. Vlekt niet, zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden.

Zeer geschikt voor in de keuken. De meeste keukenrenovaties met beton doen we on-site , u bent dan verzekerd van een naadloos uiterlijk op uw blad en uw achterwand. U kunt natuurlijk ook uw keuken. U koopt geen nieuwe keuken , u . Een achterwand bedekt dus (bijna) de hele zichtbare muur van je keuken , terwijl een spatrand alleen bedoeld is om spetters snel te kunnen verwijderen.


Door een aanrechtblad van beton of beton ciré te combineren met een achterwand van beton ciré , geef je de indruk dat de wanden overlopen in het aanrechtblad. De invulling van een keuken achterwand is nog wel eens een hele lastige. Ook al zijn er fantastische materialen, zoals glas, aluminium, tegels en rvs beschikbaar om de achterwand te bekleden, met een fraaie .

Indien je zelf een beetje overweg kan met een opzetspaan en een schuurbor kan je met beton cire een stoere betonlook geven aan wanden, meubels,. Wilt u een betonlook keuken ? Microbeton is een slijtvaste en waterdichte keuken afwerking. Wij specialiseren in betonlook keukens. Ons microbeton is speciaal samengesteld voor keukens met ondergronden van MDF, kunststof, gips, steen of tegelwerk. Een betonlook keukenblad , achterwand of complete microbeton.


Met deze bijzondere stuc kunnen we nieuwe of bestaande aanrechtbladen en werkbladen een betonlook geven. Door bijvoorbeeld het keukenblad en achterwand beide te stucen, loopt dit mooi naadloos door en is bovendien zeer hygiënisch. Type klus: Stucen overige. Materiaal verzorgd door: De vakman.


Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . In de keuken zijn door de vorige bewoners de tegels reeds wit geverfd. Deze zijn verkleurd en de verf begint . Beton cire keuken achterwand. Onderhoudsvrije betonlook voor de achterwand van uw keuken.


Bestand tegen vet- en water spetters.

Makkelijk schoon te maken met een natte doek. Een beton ciré keukenblad of betonlook achterwand is helemaal hip tegenwoordig. Water- en slijtvast, hygiënisch en makkelijk schoon te houden.


Ideaal voor de keuken dus! Top beton design is gespecialiseerd in het aanbrengen van het populaire product beton cire. Een geheel nieuwe en unieke look geven aan uw bestaande keuken begint met het aanrechtblad of kookeiland.


Top beton cire keuken is dan ook zeer geschikt om het aanrechtblad , kookeiland , achterwand of eventueel de.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel