Steigerinspecteur

Met de cursussen, trainingen en opleidingen van Scaffolding Training Europe (STE) voldoet u aan de meest actuele wettelijke eisen. Boek nu de training Steigerinspecteur voor een scherpe prijs bij DELTA Safety. De Inspecteur Steigerbouw, Steigerinspecteur of Inspecteur van het Steigerbedrijf is verantwoordelijk voor de afname van de steiger.


Hij houdt zich bezig met de inspectie van steigers en het vrijgeven ervan. Omdat deze functionaris de veiligheid van de gebouwde steigers moet kunnen beoordelen is het van belang dat hij .

Informatie nodig over een opleiding Steigerinspecteur en ook over IQC? IQC is gevestigd in Kapelle (Zeeland) met deskundige inspecteurs en adviseurs verspreid over Europa. Wanneer je een echte topper in de steigerbouw bent mag je bij Visser steigerinspecteur worden. Na het behalen van je steigerpas B en een aantal jaren als voorman gefunctioneerd te hebben, is dit de volgende stap op de carrièreladder. De steigerinspecteur houdt toezicht op de kwaliteit . Bij veel werkzaamheden op hoogte is het gebruik van steigers wettelijk verplicht.


Om ze vrij te geven voor gebruik, is een keuring nodig door een deskundige.

Ook hiervoor kunt u rekenen op SMC. Onze gecertificeerde steigerinspecteurs zijn ervaren, streng opgeleid en praktisch ingesteld. Het examen Steigerinspecteur bestaat uitsluitend uit een theorie-examen.


De tijdsduur van dit examen is 1minuten en wordt schriftelijk afgenomen. Vacatures Steiger inspecteur. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan. Nederland en in het buitenland.


Werk vinden: Steiger inspecteur - is makkelijk! STEIGERBOUW EN STEIGERINSPECTIE. Verder zijn leidinggevende capaciteiten en vakbekwaamheid in de steigerbouw onontbeerlijk.


Het inspecteren van steigers op de vier S-en: Sterkte. Inspecties kunnen worden uitgevoerd tijdens montage, overdracht, gebruik en demontage van de steiger. Ik ben hierin onafhankelijk en deskundig. Eindtermen Steiger Inspecteur Steigerbouw. Bekwaam om standaard en complexe steigers te inspecteren en vrij te geven, in staal en aluminium.


Aanmelden Steiger Inspecteur cursus.

Hieronder vindt u onze cursussen waar u zich voor kunt aanmelden. Indien wij een cursus niet in de planning hebben staan, klik dan hier om vrijblijvend uw naam en telefoonnummer achter te laten. Wij zullen dan contact met u opnemen zodra wij een cursus . Diploma – steigerinspecteur. Holland Steiger Verhuur BV heeft zijn eigen steigerinspecteur in dienst. Check ons overzicht van steigerinspecteur vacatures uit Gelderland!


Bekijk vacatures uit Gelderland op Jobbely.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel