Kurkvloer schuren en lakken

Een kurkvloer is niet alleen geluiddempend en warm maar heeft ook een zeer lange levensduur. Maar wat nu als je een andere kleur wenst? Dat kan met de Kurco dekkende kleurlak. Wij kunnen iedere RAL kleur voor u maken.


Hier vind je alle informatie die nodig is om jouw kurkvloer te overlakken.

Met deze stappen zorg je voor een goede aanhechting. Ik heb onlangs op onze kurkvloer in de living een nieuwe vernislaag aangebracht. Deze blijk echter niet compatibel met de oude vernislagen en komt her en der los. Thans willen we deze laag voledig verwijderen. Dit blijkt echter gemakkelijker gezegd dan gedaan zo blijkt.


Kan iemand mij een paar tips . Kurkvloer ontzettend vuil,hoe krijg ik deze terug proper? Ik wil de kurkvloer laten schuren.

Deze toplaag van de wickander kurkvloer is op verschillende plaatsen doorgesleten. Nu wil ik deze toplaag laten verwijderen en de overgebleven laag met een kleurlak lakken. De kamer is nagenoeg rechthoekig en . Het beste werkt het om alle lak te verwijderen. Je wil hem helemaal egaal van kleur hebben, of mag het ook een waas zijn ? Je kan dan nl gaan voor kleur lak.


Scheelt een hele hoop werk. ESP (easy survaice preperation) . Welke voorbereidingen treffen? Stappenplan om een kurkvloer te verven. Breedbandschuurmachines voor de bewerking van uiteenlopende materialen - Uw product is leidraad voor de juiste machine - Nederlands kwaliteitsproduct.


Houten vloeren moeten vaak geschuurd worden, bij onderhoud kurkvloeren is dat niet gebruikelijk. Kurk is erg zacht en schuren is daarvoor niet geschikt. De meeste vloeren kunnen door een eenvoudige overlakbeurt weer in een prima conditie worden gebracht.


Voordat u begint met lakken , onderhoud . Voor veel vloeren, zoals fineervloeren en de meeste kurkvloeren is overlakken zelfs de enige optie, omdat kaalschuren niet mogelijk is. Vaak is er ook de wens om een industrieel gelakte kurkvloer.

De kurktegels worden met een contactlijm op de vloer verlijmd en een kurkvloer moet maal worden afgelakt met een lak die bij de . Deze vernis beschermt de kurkvloer tevens tegen indringend vuil. De vernis die aangewend wordt kan men het best omschrijven als een soepele parketvernis. De vernis is krasbestendig (niet krasvrij) en wordt in gemiddeld laklagen aangebracht.


In de praktijk wordt een hoeveelheid vernis berekend voor een bepaalde . Parket schuren en lakken. Als u het schuren en lakken van parket wilt uitbesteden is het verstandig om op zoek te gaan naar een professioneel bedrijf. Op zich is hij nog in goede staat, het gaat dus vooral om het schuren van de vloer en het vervolgens lakken in een nieuwe kleur. Oppervlakte van ongeveer 40m2. Strippen en lakken kurkvloer.


Type klus: Vloer schuren en oliën of lakken. Materiaal verzorgd door: In overleg met de vakman. Eerste werkdag: Op een specifieke datum.


De eigen parketteurs zijn in staat uw oude parketvloer te renoveren door het vervangen van stroken en schuren en lakken van het parket. Na het schuren van de parketvloer kan in principe gekozen worden voor een afwerking in lak , was, olie, hardwax of skylt. Wij zijn een VPL erkend bedrijf. Let op: wij zijn vorig jaar verhuisd van Steynlaan naar Steynlaan 4! Kom vrijblijvend bij ons binnen lopen voor oriëntatie of advies.


Openingstijden: Maandag zijn wij gesloten.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel