Glas in lood reparatie amsterdam

U zoekt een vakman voor uw glas in lood uit Amsterdam ? Weening heeft jaar ervaring in restauratie, reparatie en ontwerp van ramen en deuren! U kunt bij ons terecht voor al uw glas-in-lood restauraties, reparaties en nieuwe ramen. Wij zijn een gediplomeerd glazenier en glas in lood specialist in.


Of het nu gaat om een eenvoudige reparatie , het opnieuw in lood zetten van een bovenlicht, schuifdeur, legraam of koepel, wij zorgen voor een vakkundige.

Als er een of enkele ruitjes in het glas in loodpaneel zijn gebroken en het lood nog in goede staat verkeer dan is het vaak mogelijk om dit ter plaatse te repareren. Wij repareren op lokatie uw kapotte glas in lood ruitjes. De kosten zijn euro voor het eerste ruitje en euro voor het tweede ruitje etc. Glasstudio indedag in amsterdam.


Amsterdam een stad met een lange, zeer rijke geschiedenis en hierdoor ook een stad met veel bijzondere glas-in-loodramen. Zowel in de binnenstad als daarbuiten in de oude wijken uit het begin van de 20e eeuw barst het van de . In ons atelier ontwerpen, realiseren en restaureren wij al jaar glas in lood ramen, tiffanylampen en glasobjecten.

Onze klanten benaderen wij vanuit de . Franssen- glas in lood is al meer dan jaar een klein bedrijf in de houthavens van Amsterdam dat zich richt op ontwerp, productie en restauratie van glas in lood. Snel – Vriendelijk – jaar ervaring – Creatief -Meedenkend – Vlotte communicatie en allround. Bij de restauratie van een paneel wordt eerst het glas uit het lood gehaal vervolgens wordt het paneel opnieuw in het lood gezet, gesoldeerd en als laatste gekit. Soms is reparatie aan huis ook mogelijk, maar als het paneel in een te slechte staat is werken we liever in het Atelier. Glas in lood – Reparatie en restauratie.


Het restaureren en repareren van verouderd of kapot glas in lood moet erg secuur worden uitgevoerd. Werkspot maakt het eenvoudig om een betrouwbare glaszetter te vinden om jouw glas-in-lood te plaatsen, vervangen of repareren. Omschrijf eenvoudig je klus.


The location is the Pijp, Amsterdam on Ruysdaelkade . Bent u op zoek naar een specialist voor glas in lood reparatie ? Behalve de uitvoering van nieuw ontworpen ramen verzorgen wij ook de reparatie en restauratie van bestaande panelen. Wij kunnen ook uw glas in lood panelen in dubbel glas isolatieglas zetten. Renovatieproject waarbij glas in lood ramen in de trappenhal zijn vervangen.


Het ontwerp van de glas in lood ramen is vereenvoudig waardoor. Lichtraamwerk - Atelier voor al uw glas in lood reparatie en restauratie.

Breuk of bolling in uw glas in lood ? Ambachtelijk gemaakte glas-in-loodramen kunnen kerken en monumentale panden eeuwenlang opluisteren. Hier vindt u bedrijven die dit voor u kunnen doen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel