Daglichtbox velux

De velux tuimel vensters zijn ontworpen voor een lange levensduur, zodat u tot velen jaren na plaatsing nog plezier beleeft aan uw daglicht. Daglichtbox SKGGU 115x140cm - daglichtoplossing voor het platte dak. Net als de revolutionaire VELUX lichtkoepel, is de daglichtbox een aantrekkelijk alternatief voor de traditionele lichtkoepel. De daglichtbox biedt duurzaam gebruiksgemak.


Let op: voor platte daken van 0°-30°.

Geisoleerde houten bekisting met een VELUX onderhoudsarm tuimelvenster voor toepassing op het platte dak. Dakraam is voorzien van veiligheidsglas. Veel opties met betrekking tot raamdecoratie en zonwering mogelijk. Bekijk ons uitgebreide aanbod en bestel eenvoudig online.


Officieel VELUX dealer en montagepartner. Aan de buitenkant moet het dakbedekkingmateriaal opgezet wor- den tot aan het dakvenster. Leverancier: Velux Nederland B. Artikelcode: GGU MKSC0X1.

Beschikbaarheid: Actueel. Wilt u meer daglicht in huis of extra ventilatie? VELUX dakramen en dakvensters tegen de laagste prijs. Dat kan met een daglichtbox.


Groot voordeel van een dergelijke – zeer duurzame – oplossing is dat deze is te combineren met bijvoorbeeld VELUX -raamdecoratieproducten, buitenzonwering en rolluiken. Velux opstand voor daglichtbox 134x1cm. Schuine opbouw voor platte daken. Opstand uit multiplex met isolatie op basis van polystyreen.


Biedt alle voordelen van een klassiek dakvenster en de mogelijkheid om gordijnen en rolluiken te plaatsen. Op deze ECX wordt een Velux dakvenster geplaatst in een helling van. Op zoek naar velux daglichtbox woonaccessoires? De leukste velux daglichtbox woonaccessoires vind je op VERGELIJK.


VELUX is een internationaal toonaange- vende fabrikant van dakramen, daglicht - systemen en toebehoren. Naast kwaliteitsproducten voor het hellende dak, levert VELUX ook daglicht en ventilatie onder het platte dak. VELUX heeft de veilige en goed isolerende lichtkoepel, de daglichtbox en de daglichtspot in het.


De box bestaat uit een geïsoleerde houten opstaande rand inclusief een dakraam. Dit is een raam met een PEFC-gecertificeerd grenenhouten kern .

Aan de binnenzijde is het grenenhout van het dakvenster voorzien van twee lagen blanke acryllak.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel