Badkamer stucen kosten

De badkamer toe aan een stuclaag? Gemiddeld kost het stucen van de badkamer € 1- € 1per m2. Uw eigen huis is een kostbaar bezit. Een aantal punten in uw huis zijn heel bepalend voor de waarde van uw woning.


Eén van die zaken in uw huis is uw badkamer.

Veel mensen maken de fout dat ze een badkamer prachtig inrichten maar geen moment denken aan de afwerking van de muren . Benieuwd hoeveel je betaalt voor het laten stucen van de badkamer ? De prijs is afhankelijk van het aantal men het soort stucwerk dat je kiest. De kosten voor de betonlook liggen hoger dan normaal stucwerk. Welke mogelijkheden biedt stucen in de badkamer ? Als je op zoek bent naar een grove schatting van de kosten dan ben je hier op de juiste plek.


Bekijk onderstaande tabellen waarin prijsindicaties voor het stucen van de badkamer gegeven worden.

Wilt u uw badkamer stucen ? Er bestaan diverse soorten waterdicht stucwerk die daar geschikt voor zijn. Heeft u genoeg van uw badkamertegels en wilt u wel eens iets anders? Heeft u er wel eens over nagedacht de badkamer te laten stucen in plaats van tegelen? Stucwerk in de badkamer kan namelijk relatief eenvoudig zorgen voor een totaal andere look. Het badkamer stucen is echter een specialistische . De gemiddelde stuc kosten liggen tussen de € en de € euro per m².


Uiteraard zijn er ook een paar manieren om te besparen op de m² kosten voor pleisterwerk, het stucwerk in een badkamer , betonstuc en nog meerdere varianten. Leest u alle wat u moet weten over de berekeningen van het stucen. De portemonnee zal flink getrokken moeten worden en de prijzen zullen liggen tussen de €10- tot €17- per vierkante meter. De stucadoor prijs is afhankelijk van een aantal keuzes. Zo is het bijvoorbeeld van belang dat u het juiste stucsoort kiest.


Behangklaar stucen , € tot € € tot € € tot € 17. Hieronder een overzicht van de verschillende. Betonstuc is waterdicht en daardoor uitermate geschikt voor in de badkamer.

Voor het stucen van je badkamer is het aan te raden om een stukadoor in te schakelen. Spring naar Zelf stucen ? In deze vochtige omgeving is complete waterdichtheid namelijk van groot belang en moet het stuken dus vakkundig gebeuren. Op deze manier heb je ook garantie mocht het onverhoopt toch niet goed . Een badkamer laten stucen is een stuk hygiënischer dan betegelen van de badkamerwanden.


Tegenwoordig is het stucen van een badkamer niet alleen stijlvol maar ook veel hygiënischer dan tegels. Bekijk dan eerst is de kosten van onze stukadoors. Vraag dan direct een gratis stukadoor offerte aan. Door het aanvragen van de gemiddelde prijs voor stucwerk heeft u snel een inzicht in de totaalprijs voor het stukadoorswerk. Wanneer alle tegels in de badkamerruimte of toilet nog goed stevig vast zitten ( kloptest) dan is het mogelijk om er direct overheen te stuccen zonder de tegels weg te halen.


Mogelijkheid Vaak heb je de mogelijkheid om alles te laten zitten en er direct overheen te laten stukken. De verschillende soorten stucwerk hanteren daardoor andere prijzen. Deze kan sterk afwijken van de kosten die een stukadoorsbedrijf hanteert, neem deze informatie daarom ook puur mee ter indicatie en oriëntatie van het stucen.


Voor een goed beeld van de mogelijkheden hebben wij gerekend met een gemiddelde prijs. Het interieur en exterieur van een huis krijgt een hoop te verdoen, in dit artikel zal het stucen van een badkamer centraal staan. Zoek je een alternatief voor tegels? In dit stappenplan zie je hoe je dat aanpakt, een badkamer stucen.


Op zoek naar een goed alternatief voor badkamertegels? Zo creëer je een mooie en nette betonlook.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel