Inspectieluik gips

Gyproc biedt een compleet assortiment. Ze geven toegang tot installaties die in de wand of het plafond zijn ingebouwd. Astrimex heeft standaard vijf soorten inspectieluiken voor verschillende toepassingen. Inspectieluiken worden in binnenwanden, voorzetwanden en plafonds gebruikt. Vanaf € 49- bezorgen wij gratis.


Wij halen de pallets en bokken gratis weer op.

Dit product is binnen in voorraad . Geschikt voor montage in wanden en plafonds. Door de geïmpregneerde tussenlaag van gipskarton en het roestvrije materiaal van het inspectieluik kan het worden toegepast in natte cellen en vochtige ruimtes. Categorie: Gipsplaten overig. Netto dikte artikel: cm.


Zowel voor de wand als plafond. Druksluiting met snaplocks. Aluminium frame met gegalvaniseerd verbindingstukken. Type Alu-Star met druksluiting en een .

Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Geïmpregneerde gipskarton sanitair uitsparingen mm 75. Gipskarton lampversterking. Toepassingsvoorbeelden constructies.


Led verlichtingssystemen met profiel. IINDIVIDUELE - INSPECTIE ELEMENTEN. Bij Obimex vind je alles voor een gipsplafond.


Bij een gipsplafond bestaat de opbouw vaak uit een ophangconstructie, profielen en gipspanelen. Een gipsplafond is een verlaagd plafond ten opzichte van het bouwkundig plafon zodat je net als bij een systeemplafond de plenum kunt gebruiken voor het wegwerken van . Bundesverband der Gips - und Gipsbauplatten industrie e. GK-tussenlaag gelijkliggend met het raamwerk van de klep. CE gecertificeerd conform DIN EN 520: DFHc. Een inspectieluik is een luik dat onzichtbaar kan verwerkt worden in wanden en plafonds vervaardigd uit gipskartonplaten. Het zorgt voor de toegankelijkheid van technische installaties en leidingen.


Materiaal: Gips , Metaal. Wapeningsbanden, Akoestische toebehoren,. OLGA Online Gips Adviseur. Knauf heeft al zijn vermogen tot vernieuwing aangewend om een keuze te kunnen bieden aan stevige en praktische luiken tegen een heel competitieve prijs.


Ze kunnen worden geïntegreerd in de meeste wand- en plafondsystemen van het merk, ze zijn opmerkelijk gemakkelijk te plaatsen en ze zijn erg gebruiksvriendelijk.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel