Badkamermeubel hout beton

Informeer naar de mogelijkheden! Badkamermeubelen van hout en beton , op maat gemaakt. We ontwikkelden een geheel eigentijdse badkamermeubel lijn onder de naam LIV.


Deze meubels worden gemaakt van massief eikenhout. De badkamermeubels zijn te combineren met LIV diverse producten uit onze LIV collectie zoals een LIV kolomkast, LIV spiegel, LIV fonteinmeubel. LIV meubels zijn in verschillende .

Dit is een mooi strak badmeubel gemaakt van eiken hout. Ook verkrijgbaar in steigerhout en diverse kleuren. Samen met een betonnen wastafel, een uniek meubelstuk. Wij zijn specialist in het ontwerpen en vervaardigen van badmeubels van hout en beton. Al bijna jaar ontwerpen wij stoere meubelen op maat en verkopen deze rechtstreeks aan particulieren.


Heeft u een strak of landelijk interieur en heeft u specifieke wensen? Stuur uw ontwerp naar ons op, wij denken met uw mee . Koop of Verkoop beton wasbak op Marktplaats.

Dit badkamermeubel is namelijk gemaakt van hout in een lichte kleur en. Sanifun badkamermeubel Romantic 65-1. Het badkamermeubel hout is gemaakt van massief eikenhout en staat erg stijlvol in uw badkamer. U heeft de keuze uit verschillende formaten, dus voor elke badkamer is er een geschikt badkamermeubel. Een echte aanwinst voor uw badkamer!


Uw badkamer ziet er opgeruimd en stijlvol uit met een badkamermeubel hout. Gewoon om voldoen familie, onze meubelgalerie bieden verschillende images . Voor doe-het-zelvers is met een workshop te leren hoe het cementstuc wordt aangebracht en afgewerkt tot bijvoorbeeld een prachtige wand in kleur of wastafel met betonlook. Beton ciré kan op elke ondergrond worden aangebracht.


Denk hierbij aan gips, oud tegelwerk, hout , wediplaat en beton. De uitstraling van beton. Een strakke badkamer met wastafels van beton. Wilt u een strakke, sobere uitstraling in uw badkamer? Denkt u dan eens aan een wastafel van beton.


RestyleXL maakt badkamermeubels van oud hout , gecombineerd met een betonnen wasbak. Beton verkrijgbaar in licht- en donkergrijs. Zo geeft u uw badkamer de perfecte . Dit houten badkamermeubel met licht gewicht betonnen blad is een mooie match in een landelijke en moderne badkamer.

En het is ook nog eens in diverse maatvoeringen en kleuren verkrijgbaar! Natuurlijke materialen als hout geven je badkamer sfeer en warmte en maken het geheel iets minder steriel. Beton is een materiaal dat je ook in badkamers steeds vaker terug ziet komen, zo ook in dit mooie badkamermeubel. Met houten deurtjes is opbergruimte gecreëerd voor spullen die niet in het zicht . Gebruik voor deze stap onderdelen B, F, H en J Gebruik voor de zijkanten twee planken (B) en een smalle plank (F).


Voor de bovenkant gebruik je onderdeel H. Boor al het hout eerst voor en bevestig vervolgens alle onderdelen aan . Goedkope badmeubelsets of hoge kwaliteit badmeubels van hout of eiken online kopen? Ruim assortiment en snel in huis. Bekijk nu ons assortiment badmeubels!


Vanaf heden is beton ook leverbaar! Een betonnen wastafel geeft de badkamer charisma. De bekende lichtgrijze betonkleur is prachtig te combineren met hoogglans kleuren maar zeer zeker ook met hout decors zoals Bardolino eiken en Nebraska eiken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel