Luxaflex montage

Wij vertrouwen erop dat u tevreden bent met onze producten en er vele jaren plezier van zal hebben. Het is van groot belang deze installatie- en bedieningsinstructies exact op te . Montage - en bedieningsinstructie. Het Silhouette gordijn is voorzien van eindstops welke zich in de bovenbak bevinden.


Deze eindstops beïnvloeden het recht oprollen en mogen daarom niet verplaatst worden.

Het is van belang dat u onderstaande montage - en bedieningsinstructies nauwgezet uitvoert. Wilt u uw Luxaflex product door een gecertificeerde vakman laten monteren ? Neem dan meteen contact met ons op voor een indicatie van de kosten. Ons montageteam heeft jarenlange ervaring met montage van Luxaflex en andere zonwering producten. Ons klusteam kan ook helpen met het leggen van laminaat of pvc . De jaloezie wordt geleverd met montagesteunen voor bevestiging. Teken de positie voor de montagesteunen af.


De montagesteunen dienen gelijkmatig verdeeld te worden over de breedte van de jaloezie.

Wij bieden een eigen collectie van producten die in eigen beheer op maat geproduceerd worden. Houten Jaloezieen Monteren - Duration: 1:56. In deze video vindt u uitleg over hoe u op een hele eenvoudige manier luxaflexen, aluminium. Sla dan de stappen van het inkorten over en ga gelijk door naar de stap Monteren. Stap Bovenbalk en onderbalk inkorten.


Een handig hulpmiddel om recht langs te zagen is een stuk schilderstape. De werkwijze kan per product afwijken. Kort de balk aan de linker en rechterkant . Het systeem kleeft namelijk aan het glas, waardoor de raambekleding eenvoudig gemonteerd kan worden zonder te boren of schroeven. Dit produkt is speciaal voor u op maat gemaakt en zal u bij normaal gebruik jarenlang plezier geven. Het is daarom van belang dat u onderstaande montage - en bedieningsinstrukties nauwgezet uitvoert.


Verzeker u ervan, dat de plaats van bevestiging . Aluminium jaloezieën ophangen is heel eenvoudig. In deze klusvideo legt GAMMA je stap voor stap uit hoe je dit doet. Je kunt ook een video over aluminium jaloezieën in de dag bekijken.


Rolhordeur-plano luxaflex horren informatie markant zonwering den bosch ( Formaat: 48 KB).

Vaste-hor classic luxaflex horren informatie markant zonwering den bosch (Formaat: 73 KB). Inzet-hor smart fit luxaflex horren informatie markant zonwering den bosch (Formaat: 55 KB). Hieronder vindt u de diverse handleidingen voor de montage en afstelling van de producten op Merkzonwering.


Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel