Gietvloer trailer

Doe-Het-Zelf gietvloer voor paardentrailers. Installatie: zie handleiding. Download Technische fiche. Deze video toont u stap voor stap hoe u de horsefloor rubber gietvloer in uw trailer kan verwerken. Noddevelt levert een kwalitatief zeer hoogwaardige vier componenten polyurethaan rubber gietvloer oftewel gietmortel of giethars voor paardentrailer , paardenvrachtwagen, paardenstallen en wasplaatsen.


Reparatieset rubber gietvloer te koop voor paardenwagen of tralier, geschikt om 1mte herstellen.

Mijn vorige trailer had ook een betonplex bodem, is een soort extra verhard hout oi die bodem bleef iig erg goed. Nadeel van verlijmde matten is weer dat er vocht onder kan . Via ons te bestellen en rechtstreeks geleverd vanaf onze leverancier. Diverse rubbermatten,lijmen, kitten en etc.


Een nieuwe vloer leggen in de laadbak van een vrachtwagen of een nieuwe afwerking in de paarden trailer. Ook hiervoor is een anti slip gietvloer beschikbaar. Een rubberen gietvloer geeft rust en ontspanning in de stal, trailer of veewagen dankzij de geluiddempende eigenschappen.


Natuur rubberen gietvloer. De rubberen gietvloer hecht uitstekend op beton, .

Ideaal voor vloeren van paardentrailers en veewagens, dierenverblijven, stallen, looppaden. Houten vloeren van trailers , aanhangwagens e. Ook de betonnen vloeren van stallen vertonen snel gebreken. Ook de kitafdichting aan de buitenkant van de trailer moet goed gecontroleerd worden.


De gietvloer kan kleine scheurtjes en gaatjes gaan vertonen met hetzelfde resultaat als voorgaand. Op een kunststof of aluminium bodem kun je beter een mat verlijmen omdat een gietvloer de neiging heeft om los te komen. Het is een polyester trailer van toen ruim jaar oud.


Volgens de werknemer die onze trailer ging doen, waren de assen krom. Er moesten dus nieuwe onder. Verder een nieuwe band en nog wat met de remmen. Ook begon de gietvloer hier en daar los te laten, dus dat moest ook worden gerepareerd.


Prijsindicatie vervangen vloer paardentrailer. Indien wij de vloer moeten vervangen dan kunt u de volgende prijsindicatie aanhouden. Door de ammoniak in de urine van de paarden wordt een houten vloer van een trailer bij verkeerd gebruik snel aangetast. Het is belangrijk om de trailer regelmatig te ventileren en goed schoon te houden. Vanwege de geluiddempende eigenschappen van de gietvloer ontstaat er rust en ontspanning in de stal, trailer of vrachtauto.


Unieke rubber gietvloer in trailer. Geheel waterdicht en een goede antislip. Ook de laadklep is voorzien van een rubber gietvloer.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel