Vingerbeveiliging deur

Niet langer het risico lopen dat kinderen hun handjes tussen de deur steken? Zie de verschillende deurstrips in onze webshop. Ieder jaar bezoeken ruim 13.


Nederland en België het ziekenhuis met beknelde, verwonde, gebroken en geamputeerde vingers. Dit zijn er natuurlijk veel te veel.

Voorkom erger en plaats deurstrips voor de gevaarlijke scharnierzijdes van de deur. De deurstrips voorkomen dat kinderen hun vingers er tussen . Organisaties moeten dan een risico-inventarisatie maken en zelf besluiten welke maatregelen ze nemen. De inspectie kijkt dan of de inventarisatie goed is uitgevoerd en de maatregelen zijn . Vingerbeveiliging van deuren. Onze deurstrippen tegen vingerbeknelling is de meest verkochte deurspleetbeveiliging in Europa. Onze veiligheidsproducten vind je in kinderdagverblijven, scholen, ziekenhuizen etc.


Eigenlijk overal waar kinderen met de vingers tussen de deur kunnen komen.

Naast de deurstrip, biedt Arte Viva ook andere kindveilige . Openingshoek van 1tot 1graden. Professionele vingerbescherming oplossingen tegen beknellingen tussen de deur en het kozijn. Ben je op zoek naar kinderbeveiliging deur ? Bestel online tegen de laagste prijs!


Met kleine kinderen kunnen sommige ramen en deuren riskant zijn in huis. Wil je voorkomen dat je kindje een raam of een deur zomaar open maakt of dat de kleine vingertjes zich hier kunnen bezeren? Dan is het handig om deur - en raambeveiliging voor kinderen aan te schaffen. Onder deze categorie vallen producten . Deurstrips beschermen kleine vingertjes tegen beknelling tussen de scharnierkant van de deur.


Deze set bestaat uit een doorzichtige strip. Op de strip zit aan weerszijden een superieure Tesa tape en een uitsparin. Elektrische deurgrendels. Vluchtwegtechniek en antipaniek. Valdorpels en tochtafdichtiing.


Wij gaan voor veiligheid en leveren alles voor het beveiligen van een machine of proces.

Een compleet programma met noodstoppen, trekkoordschakelaars, greepschakelaars, deurschakelaars magnetisch of RFID gecodeerd. Lichtschermen, laserscanners en schakelmatten voor aanwezigheidsdetectie. Ik heb bij de bouwmarkten en bij babywalz gezocht, maar kan zoiets nergens vinden. Bij kinderdagverblijven e. De Finger Alert is de beste en meest verkochte deurstrip voor thuisgebruik. Je beschermt de voor- en de.


De Avantis paneeldeur kan zowel naar binnen als naar buiten te draaien en wordt als enkele- en dubbele deur geleverd. Jaarlijks gebeuren er duizenden ongelukken met vingers tussen de deur , vaak gepaard met een bezoek aan huisarts of ziekenhuis. Sapa Building System biedt .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel