Louis de poortere

Louis De Poortere offers woven broadloom carpet, rugs, stair runners and tailor made rugs. In de “Vintage Collection” worden die Oosterse en Westerse motieven samen verweven tot een patchwork met enkele effecten van slijtage. De riante kleurcombinaties dragen bij tot . Made in Belgium geweven patchwork tapijten verkrijgbaar in warme kleurstellingen.


Geïnspireerd uit Oosterse tekeningen.

In “The Vintage Collection”, these oriental and occidental features are interwoven to obtain a patchwork with a hint of distressed areas. The colourful mix adds flair to any interior. Nu met GRATIS levering en dagen retourgarantie. Een relatief nieuwe soort vloerkleden zijn de patchwork vloerkleden.


Deze bijzondere designs en kleuren zijn een kleine revolutie in de wereld van woninginrichting. Verschillende kleuren en patronen maken een nieuw en uniek. Trendy grijs, bruin tapijt met een vleugje nostalgie.


Deze tapijten gaan volledig mee in de vintage trend van vervagende motieven en kleuren.

Wide range of colours available, competitive prices and free UK delivery. Omdat steeds meer mensen op zoek zijn naar schoonhei elegantie, comfort en waarde voor hun huizen, hebben onze ontwerpers en technici hele collecties die modern en toegankelijk zijn . Interieur ideeën, inspiratie en ruim 30. Voor 22:00u bestel morgen in huis. De vloerkleden - gebaseerd op de traditionele Oosterse tapijten - geven je interieur net dat beetje extra. Van azuurblauw tot romantisch rood en van koninklijk oranje tot mosgroen: er is een kleurontwerp voor elke smaak.


Deze collectie is gebaseerd op de traditionele Oosterse tapijten. Every one of the extensive range of Louis De. LEOXX is voortdurend op zoek naar nieuwe inspiratie.


Free Delivery on orders over £50. Naar frisse ideeën, verrassende ontwerpen en verfijnde materialen. Gebaseerd op het idee dat interieurtextiel net zo comfortabel zou moeten zijn als kleding. Bij ons vindt u veel bijzondere vloerkleden Op maat gemaakt van een vloerbedekking van uw keuze is ook mogelijk.


Wij hebben een mooie collectie op onze toonzaal. Alle afmetingen en collecties vindt u als eerste bij ons! Louis de poortere vloerkleden shopt u voordelig op Tapeso.

Met een voorsprong in technologie om volledige creatieve vrijheid te hebben. Wij bieden de beste series aan. De Vintage, Fading World en de Madman collectie. Hij was één van de voortrekkers.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel