Interieur beton

We houden van vakwerk in beton en verwerken dit bijzondere en robuuste materiaal in o. Bent u op zoek naar betoninterieur, interieur beton of andere toepassingen met beton dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wat geeft er nu een stoerdere look dan beton ? Tijdloos, industrieel, strak, uniek, duurzaam … het aantal troeven van beton is groot. Heel wat interieurspecialisten denken out of the box en gaan steeds vaker met dit materiaal aan de slag om een woning ook binnen te verfraaien.

Wij schotelen je vijf unieke projecten voor. Met concept interieur - en exterieurbeton biedt Betonal een uniek antwoord op de vraag van architecten en bouwheren naar verfijnde, duurzame betontoepassingen. Omdat u beton moet kunnen zien en voelen, geeft onze toonzaal een inspirerende kijk op de eindeloze mogelijkheden.


Kom gerust langs voor meer uitleg. Het materiaal beton in zijn meest natuurlijke vorm is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons interieur. Onze woningen zitten boordevol beton. Toch doen we er vaak alles aan om elk laatste sprietje beton uit het zicht te weren.


Zonde, volgens Noël Naert, raadgevend ingenieur bij cementfederatie Febelcem en infobeton.

Hier zijn vier redenen waarom beton gewoonweg in je interieur thuishoort. Wij zijn gespecialiseerd in betonnen keukenbladen, washbassins, salon en eetkamertafels, vuurhaarden en nog véél meer voor in. Het is makkelijk, het vergt geen grote investering en het past bij de meeste interieurs.


Zowel bij moderne en minimalistische als ook landelijke. We hebben ter inspiratie een aantal voorbeelden voor je op een rij gezet. Met beton cire kan je bijna elk oppervlak een ruwe betonlook geven.


Hoe je het kan plaatsen en aanbrengen vind je terug in dit stappenplan. Ook het interieur is om duimen en vingers van af te likken. Beginnen doen we met een prachtige houtplaat die over een betonnen aanrecht in de keuken staat, ideaal om je glaasje wijn te nuttigen bij thuiskomst. En hoewel het allemaal heel bombastisch oogt, zit de combinatie in subtiele dingetjes: van een . Hoewel het robuuste materiaal oorspronkelijk hoofdzakelijk dienst deed als vloerbekleding wordt h. Het brengt juist een hele warme sfeer en geeft je huis die gave industriële look zonder dat het overheerst.


Je kunt het namelijk overal mee combineren. Hou je van groen in je huis? Een paar palmen staan er goed bij. Beton hoeft absoluut niet kil te zijn.

Combineer het grijs met roze en je krijgt direct een warme romantische . Ambuton: interieur - beton. AMBUTON BVBA interieur - beton : tijdloos mooi en economisch. Beton-producten laten zich professioneel makkelijk in alle vormen gieten en bewerken.


Neem uw tekenpen: en schets het project van uw dromen. Wij houden van beton in het interieur ! Dat is je vast niet ontgaan. En omdat Roomed vol staat met de meest prachtige huizen met veel beton , besloten we de mooiste exemplaren in dit .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel