Garage tent

Garagetent kopen bij profitent24. Wil jij een garagetent kopen waarvan jij jarenlang plezier zult hebben? Stel dus snel met de filter boven in deze pagina een garagetent samen . Mobiele garage 6x4x2m.


Deze garagetent wordt geleverd met een heavy duty PVC- grondzeil.

Specialist in professionele tenten als tijdelijke garage , carport, boothal,. Groot gamma afmetingen direct beschikbaar. U zoekt een tent dat perfect als garage kan dienen? Onze speciale garage tenten bieden een oplossing!


Al aan een stockage tent gedacht? Zou dienen als voorlopige opslagplaats tijdens verbouwing van garage. Ik vraag mij vooral af hoe het frame en zeil zicht houdt in regen, wind en hagel? Als het is zoals bij de meeste serres heeft zo een tent weinig .

Een garage tent voor buiten beschermt je auto tegen alle weersinvloeden Een autotent voor binnen houdt stof en roestvorming tegen. Alle ins en outs lees je hier! Breedte: 5m - Lengte: 15m - Zijhoogte: 10m - Nokhoogte: 30m.


Grote foliedeur: x 5m. Kroftman opslagtenten verkocht. Opslagtent T5Deze voordelige en duurzame werktenten zijn . Een superleuk tentje voor in huis of buiten.


Het koepeltentje is eenvoudig in elkaar te zetten en is uitgevoerd in vrolijke kleurtjes met een garage print. Het allerleukste is dat je door de tunnel in en uit kan kruipen. De garage voor prijsbewuste mensen! Overal en altijd te gebruiken, ook in de herfst en winter.


Beschermt jouw auto, bus, boot, machine of motorfiets - Veilige opslag van goederen - Snel een passende uitbrei. De donkergroene kleur maakt de AUTOPOD een onopvallende verschijning in de omgeving. De AUTOPOD biedt ruim plaats aan een auto of kan dienen als opslag van andere goederen zoals . Oldtimerbeurs Klassieker. Neem een kijkje bij Fun en ontdek ons ruim aanbod buitenspeelgoed!


Partyspace verkoopt diverse soorten stockage tenten.

Diverse klanten hebben de tent reeds gebruikt als tijdelijke werktent, ook wel doorwerktent genoemd. Transmissie: versnellingen, Handgeschakeld Aantal cilinders: 5. Afmetingen (LxB): 8x 2cm. Gegalvaniseerde stalen frame 1 waterdicht Bestand tegen UV- straling openschuivende wanden.


HOLLAND-BIKES leverd: De ECO GARAGETENTEN (PARTYTENT).

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel