Code zero zeil

De makers van de meetsystemen weten dat een genua het meest effectieve zeil is op aan-de- windse koersen, dus hoe groter de genua, des te zwaarder de handicap. Een code zero is ontwikkeld in de Whitbread around the world race. Bij licht weer wordt bijvoorbeeld een spinnaker (met name down wind) of een gennaker (halve wind) gevoerd.


Dat zijn echter lichtweer zeilen gemaakt uit Nylon en minder geschikt voor hogere koersen. Voor hogere koersen bij licht .

Een Code van Zeilmakerij M-Sails wordt gemaakt voor zeilers die geen genoegen nemen met minder dan de beste materialen met het meest ideale ontwerp. De Code O is een “lichtweer” voorzeil wat tussen een genua en gennaker inzit. Het echte voordeel van dit zeil is dat je bijna de hoge koersen van een genua kunt . De Code Zero is een kruising tussen een asymmetrische spinnaker en een genua. Code Zero speciaal voor toerzeilers gemaakt van Oz nylon Maxilite of Oz nylon stormylite op antitwist lijn en furler, is zeer gemakkelijk bedienbaar om hoeken te. De voornaamste truc van het zeil was dat het een redelijke winst gaf bij aandewindse koersen met licht weer terwijl het niet ten koste ging van een voorzeil doordat het gemeten werd als een spinnaker.


Een moderne code zero met een verfijnde, volledig radiale snit. De code zero heeft een vlak profiel waardoor er aan de wind gevaren kan worden.

Duurzaamhei prestatie, windbereik en gebruiksvriendelijkheid zijn voor ons de criteria. Traditiegetrouw maken wij kwaliteitszeilen met een lange levensduur. Er zijn zeilmakers die Code - van spinnakerdoek maken, maar een goede Code - wordt uitsluitend van een laminaat gemaakt )ja, kan ook van goedkopere materialen, maar let op het woord goede). Ook bij recreatieve zeilers is de Code Zero in opkomst en vormt een mooie aanvulling op de bestaande zeilen.


Tegenwoordig zien we steeds meer Code zeilen op het water. De Code zero wordt gemaakt van de speciale CZ Code zero laminaat. Dit zeil is afkomstig uit wedstrijdverban waar men op zoek was naar een zeil welke voornamelijk bij halve-windse koersen gebruikt kon worden. Een code vult het gat tussen de genua en een meer voor de winds zeil als de gennaker of spinnaker. Elke asymmetrische spinnaker wordt geoptimaliseerd voor specifieke windhoeken waarbij het tevens ingezet kan worden voor een breed windbereik.


Met de Quantum gennakers heeft u een zeil voor zowel de reach als de voordewindse koersen. De A0( Code Zero ) is zelfs in staat om tot graden aan de wind te varen! Dan kan een rolbare Code Zero of een asymmetrische spinnaker de prestaties van uw boot in licht weer bij ruimere wind aanzienlijk verbeteren. Daarom adviseren wij ons ZL Code Zero laminaat dat wij speciaal voor deze zeilen ontworpen hebben.


De truc was dat het zeil aan alle meting eisen van een gennaker voldee maar als . De Code - is de oorzaak dat de vliegende furlers ontwikkeld zijn. Batsystem RACE Code Zero plateau.

Boegplateau ontwikkeld met de focus op zeilprestaties. Ontworpen voor Code - en gennaker. Met een fraai race design is het de perfecte optie voor die zeilers die gaan voor de ultieme zeilervaring , maar ook makkelijk en veilig aan- en van boord gaan. Standaard met verstelbare . Ideaal voor Code Zero en stagzeil. Kan vanuit de kuip met een eindeloze lijn worden bediend.


Het gepatenteerde mechanisme is eenvoudig. Laag gewicht van wartel, geringe.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel