Brink campman

Creativiteit, ambacht en een neus voor design zijn de ingrediënten waarmee we al decennia lang kwalitatief hoogwaardige vloerkleden vervaardigden. Geïnspireerd door zowel tradities als innovatie wordt in onze fabriek in Lichtenvoorde het gros van onze vloerkleden . Deze Nederlandse product weet elke collectie weer te verrassen. De collecties zijn divers en toch heel herkenbaar. Verschillende technieken zorgen voor een diverse uitstraling van de collecties.


De geweven vloerkleden zijn verkrijgbaar in.

Vind brink en campman op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Het bedrijf levert design vloerkleden van hoge kwaliteit en ontwerpt ieder jaar collecties passend bij de laatste trends op woongebied. Hierbij worden natuurlijke materialen en een ambachtelijk productieproces gebruikt.


De kleurstelling in het karpet is zeer zorgvuldig samengestel waardoor het kleed zeer makkelijk in uw interieur past. Robuust zoals robuust bedoelt is! De prachtige kleurbeelden in dit karpet geven rust in uw interieur.


GRATIS verzending en retourgarantie.

Vloerkleed Tribe is met de hand geweven en gemaakt van leer. De hoogpolige Rocks is geweven van zuiver scheerwol. Dit kleed is antistatisch, geluiddempen comfortabel en . Gratis bezorging vanaf 20. In deze collectie zitten handgeweven, handgeknoopte en hand getufte kwaliteiten.


Een groot aantal kwaliteiten is naast het vaste maat programma op iedere gewenste maat . Brink en Campman is het Nederlandse productiebedrijf als het om tapijten gaat. Vele ontwerpers werken samen met het bedrijf. Ontdek een deel van de carpet collecite in onze webshop.


De tapijten hebben een mooie mix van casual en chique. In eigen studio wordt ieder jaar een nieuwe . Door de combinatie van meer dan 1jaar ervaring, kennis en kunde en een continu proces van productontwikkeling is. Karpetten te kust en te keur! Kijk en kies dus uit de grootste collectie karpetten van het hele noorden en neem het karpet (of de karpetten) van uw keuze mee naar huis om het daar definitief te beoordelen.


All collections are woven to the Highest standards using only the finest materials and traditional weaving techniques. This designer inspire selection of rugs are also available . Plan your visit to the trade fair and coordinate your appointments.

Tevens outlet met hoge kortingen! Op zoek naar schitterende karpetten?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel