Beuken parket kleuren

Is het wel mogelijk om mijn parketvloer te kleuren ? Laat je daarom goed informeren door een specialist, over kleuren valt te twisten. Patroonvloeren zoals visgraat vloeren of blokpatroonen kleuren raden wij als specialist niet aan. Door onze afwerk technieken hebben wij beuken vloeren of beuken parket in moderne kleuren en in klassieke afwerkingen.


Beste , We hebben onlangs in ons huis het beuken parket laten schuren en lakken. Na het passeren van de werkman is het parket nu bleek wit en zijn er sporen van de oude kleur te zien hier en daar.

Alsook voelt het parket erg ruw aan. Op deze manier ziet het er niet goed uit. Uitstraling beukenparket. Voordat het gestoomd is heeft beukenhout een warme, witgele kleur en een fijne nerf. TRAE LYX kleurbeitsen zijn onderling mengbaar.


Na het stomen krijgt het een lichtroze tot lichtrode kleur. De nerf blijft prachtig zichtbaar. Beuken parket heeft een heel karakteristiek uiterlijk, wat het erg herkenbaar maakt.


Beuken is een veelvoorkomende houtsoort en heeft een erg groot groeigebied.

Vanwege haar goede eigenschappen en bewerkbaarheid is Beuken een erg geschikte houtsoort voor tal van verschillende doeleinden, waaronder als houten vloer. De vloer wordt is afgewerkt met een extreem slijtvaste 2K lak. Omdat Beuken erg goede kenmerken heeft, is Beuken erg geschikt voor talloze doeleinden zoals: vloeren, kasten, randen en leuningen etc. Beuken houten vloer schuren professioneel uitgevoerd met meer dan jaar ervaring! Junckers parket ook door JG parket te schuren.


Qua kleur zou het goed beuken kunnen zijn. Waarom ik wil weten of dit beuken hout is, omdat ik vaak heb gelezen op internet, en een parket winkel vertelde dat beukenhout niet donker gekleurd kan worden omdat dit erg. Ik denk trouwens dat het donkerder kleuren van beuken er erg nep uit gaat zien. Versgezaagd is het kernhout witachtig of heel lichtbruin. Beuken houten parket vloer schuren in Zwolle.


Momenteel worden er veel oude houten parket vloeren na het schuren afgewerkt met olie in kleur. In deze tussenwoning in Zwolle ligt een beuken houten parket vloer we . Het verdonkert tot licht. Krassen en sporen blijven zichtbaar. Er is keuze uit zijdeglans, mat en extreem matte uitstraling. Een gelakte parket - of houten vloer kan niet in een kleur afgewerkt worden.


Welke bescherming heb je nodig? We raden aan om beuk steeds kleurloos af te werken. Een trap of parket uit beukenhout kan je vernissen of oliën met Xyladecor Parket Vernis Deco of Xyladecor Parket Olie.

Ben je toe aan een andere kleur op de vloer? Met dit stappenplan van vtwonen weet jij straks precies hoe je een houten vloer kunt verven. Veranderen van de kleur van JE parket. Denk bijvoorbeeld aan te donker of sterk verkleurde parketvloeren.


Hiervan kunnen wij de oorspronkelijke kleur van het hout weer terughalen of in andere gevallen de parketvloer juist voorzien van een geheel andere kleur.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel