Raam verduisteren elektrisch

Ook gekend als: Privacy glas, LCD glas, Elektrisch geblindeerd glas. Doorzichtigheid of intimiteit? Door een raam kan u kijken, maar tevens bekeken worden.


En soms wenst men onbescheiden blikken te vermijden. Op het moment dat het licht aangaat zou het glas geblindeerd moeten worden ( via een elektrisch stroompje naar de venster).

Ik heb op het een of het ander verbouwings programma gezien hoe dat ze een folie tegen het raam kleefden zodat er enkel van binnen naar buiten kon gekeken worden. Een Amerikaans bedrijf ontwikkelt ruiten die verkleuren bij warmte of kou zodat je energie kunt besparen. Nu de zomer dichterbij komt en het steeds warmer wordt, slaan de airconditioners weer aan en schieten de energiekosten omhoog. Elektrische motoren voor raamdecoratie zijn gemakkelijk te bedienen en werken zo soepel dat je raambedekking duurzamer functioneert. Afhankelijk van de gekozen stof en lichtdoorlating, beschermen ze je tegen zonlicht schittering en zorgen voor een uitstekende verduistering.


Misschien heb je weleens ramen met folie beplakt voor een stukje privacy. Dat netjes zonder bubbels doen is nog wel een. Door de folie onder een lage elektrische spanning te zetten, verandert de folie in minder dan een seconde van transparant naar privacy.

De folie kun je gemakkelijk zelf aanbrengen, . Dit glas kan met één druk op de knop worden omgetoverd van helder doorzichtig glas naar ondoorzichtig mat glas. Dit kan uitermate goed van pas komen in zowel het interieur als het exterieur. Ramen , scheidingswanden, kantoorbeglazing en schuifdeuren kunnen prima voorzien worden van LCD glas. Smart glass (letterlijk vertaald: slim glas) of switchable glass (letterlijk vertaald: wisselend glas) is glas waarbij de transparantie verandert naargelang de elektrische spanning die over het glas staat. Dit kan zowel voor privacy zorgen als voor verduistering wanneer nodig.


Wanneer het glas geen licht meer doorlaat en . Hm, ik heb t ook wel in kledingwinkels gezien. Is natuurlijk niet helemaal verduisterend , maar ik bedoel te zeggen dat er ook andere opties dus zijn, buiten een maybach kopen en slopen :D . Verduisterend glas bestaat uit twee of meerdere glasbladen met daartussen een film van vloeibare kristallen die onder spanning kunnen worden gezet. Door de kring te sluiten zorgt een zwak elektrisch veld voor de uitlijning van de vloeibare kristallen, zodat het glas transparant wordt. Bent U op zoek naar elektrische raamdecoratie?


Bij ons vindt U een ruime collectie lichtdoorlatende en verduisterende rolgordijnen, voor U op maat gemaakt. Een verbluffende stijl voor grote ramen. Onze prijswinnende XL Roller Blind is de perfecte oplossing. Copahome rolgordijnen zijn een ideale oplossing voor het volledig verduisteren van uw ramen in de slaapkamer, kinderkamers,.


Ook voor grote verticale ramen tot 400cm!

Ben je op zoek naar advies of ideeën over raambekleding voor optimale Verduistering ? Als je kiest voor elektrische bediening kun je voortaan met één druk op de knop meerdere producten bedienen. Ideaal voor een serre of erker. Bovendien is raamdecoratie op moeilijk bereikbare plekken, bijvoorbeeld hooggelegen ramen of plafondramen , op afstand te bedienen. Extra makkelijk is dat je je raamdecoratie . Met onze privacy folie kunt u uw kantoor met druk op een knop blinderen, uitermate geschikt voor. Door die elektrische spanning raken de kristallen uitgelijn zodat de ramen transparant worden.


Schakelt u de stroom uit, dan verliezen de kristallen hun ordening en wordt het glas weer ondoorzichtig. Net zoals bij melkglas, kan het licht wel nog door de ramen , maar vallen voorwerpen niet langer te . Belangrijk bij de slaapkamer is dat de raambekleding hier normaal gesproken verduisterend dient te zijn. Op deze pagina geven wij u een idee van de meest gekozen raamdecoratie voor de slaapkamer en willen wij u een idee . Er zijn verschillende opties wanneer je ramen permanent of tijdelijk wilt blinderen maar met de SONTE Film is het wel kinderlijk eenvoudig. Dat ze privacy, zonwering of verduistering bieden?


Deze vraag bepaalt voornamelijk welke soort gordijn of raambekleding je kiest. De mogelijkheden van de raamdecoratie hangen ook af van het raahoe groot het is en hoe het opendraait. Het is interessant om de rolgordijnen elektrisch te laten optrekken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel