Pvc trap afwerking

Hierdoor kan uw trap afgewerkt worden met een grote diversiteit aan kleuren en dessins. Of u nu van modern of klassiek houdt: met een PVC trapafwerking is vrijwel alles mogelijk. Ook zijn er genoeg mogelijkheden met betrekking tot het aanbrengen van ontwerpen en figuren die naadloos in elkaar overlopen.


Voor een strakke afwerking van de PVC delen, moet iedere trede en stootrand volkomen glad zijn, zonder kuiltjes of uitsteeksels. Verwijder daarom alle oude lijm en verfresten en schuur de treden en stootranden helemaal glad. Ingesleten treden maak je vlak met een 2-componenten opvulmiddel.

Flexxstairs: Een nieuwe trap in een handomdraai! Verwijder eventueel oude vloerbedekking en maak de traptreden schoon en glad met behulp van een verfkrabber, schuurpapier en schoonmaakmiddel. Snij ze uit de flexxstairs stootborden en plak ze met behulp van de Flexxfloors PVC lijm vast. Een houten trap , of trap met houten afwerking blijft wellicht nog steeds het meeste populair, maar misschien past dit niet binnen je interieurconcept en moet je.


Een PVC trapbekleding onderhouden is daarnaast ook nog eens relatief eenvoudig in vergelijking met bijvoorbeeld een tapijt trapbedekking dat toch een iets . Traprenovatie met pvc stroken. PVC wordt steeds vaker gekozen als afwerking van de trap. Het materiaal PVC is niet duur, maar geeft uw trap wel de gewenste uitstraling waar u naar opzoek was. Wanneer u uw trap laat bekleden met PVC zal u genieten van een trap die veel minder snel slijt en dus veel langer .

Met behulp van het Quick-Step Incizo profiel kun je je trap gemakkelijk met Quick -Step hard hout. Ontdek hoe je laminaat, parket of vinylvloeren kan plaatsen op je trap. Met onze Incizo profielen kan je je trappen afwerken zoals jij het graag ziet.


Het ruime assortiment PVC -vloerprofielen van Quick-Step is compatibel met elk type trap. Een trap met bochttreden en . De pvc traprenovatie prijzen liggen lager dan hout. De exacte kosten zijn echter afhankelijk van verschillende factoren, zoals het soort trap , het soort pvc en de afwerking van de trap.


Benieuwd naar de prijs van een pvc trap ? In de onderstaande tabel vind je de prijzen per overzettrede. Gemiddeld heeft een trap treden, . Zijn jouw traptreden toe aan vernieuwing? Bij CanDo kun je kiezen uit verschillende soorten traprenovatie. Monteer de op maat gemaakte trapprofielen met de bijleverde schroeven.


Bekijk het uitgebreide assortiment. Zorg dat de kop van de schroef goed aansluit met het profiel, zodat er een vlak eindresultaat ontstaat. Gebruik PVC -lijm om de stootborden op de traptreden te plaatsen. De trap kan ook meegenomen worden met hetzelfde PVC wanneer u voor rust en eenheid wil gaan.


Wat wij ook veel zien is dat alleen de treden bekleed worden met PVC en dat de stootborden dan strak geverfd worden, dit geeft een wat luchtigere uitstraling.

Voor het afwerken van een trap met PVC zijn strippen nodig, zie . Zo kun je een hele etage of verschillende etages inclusief de trap afwerken in één geheel. Door een trap met slijtage of beschadiging tijdens een traprenovatie van nieuwe trapbekleding te voorzien, creëert u meer sfeer in huis. U kunt bij een traprenovatie kiezen om uw trap in dezelfde . Type klus: Trap renoveren of repareren. Materiaal verzorgd door: In overleg met de vakman. Eerste werkdag : De opdrachtgever is flexibel . Niet zo gek, want dit materiaal is duurzaam, slijtvast en erg handig in onderhoud.


Daarnaast geeft dit materiaal een hele nieuwe uitstraling aan uw trap , een uitstraling die we niet kunnen realiseren met een stoffenbekleding of vloerbedekking! U kiest bij OutletPVC zelf een PVC vloer naar keuze om vervolgens de afwerking. Trapbekleding PVC met RVS randafwerking. Een open trap is een echte eye- cather. Om deze te bekleden zijn er veel mogelijkheden afhankelijk van uw wensen.


Wilt u bijvoorbeeld dat uw trap echt in het oog springt, of wilt u liever dat deze een meer neutrale look heeft. Wat uw wensen ook zijn, ALL-IN . Op onze productielocatie in Almere fabriceren we zelf de nieuwe trappen. Op deze manier kunnen we uitstekende kwaliteit garanderen.


Door onze jarenlange ervaring plaatsen wij de op maat gemaakte trap binnen dag en zorgen wij voor een volledige afwerking , zodat uw trap de uitstraling krijgt die u wenst.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel