Parket op trap

Er zijn meerder mogelijkheden om uw trap met hout te bekleden. De meest gebruikte methode is een lamelparket, dit is een multiplex ondergrond met een massief houten toplaag. Deze delen komen onbehandeld aan en kunnen worden na plaatsing in de gewenste kleur en afwerking gemaakt.


Een tweede methode is het . Wij hebben ondertussen na lang zoeken een vloer gevonden die we supermooi vinden (meerlagig parket ) we zouden onze living, hal en betonnen trap in deze vloer willen laten bekleden.

De vloerhandelaar bekleedt de trap niet. Waar kunnen we iemand vinden die de trap wil bekleden met vloer die we . Je kunt ze ook voor de afwerking van je trap gebruiken. Je vindt altijd de oplossing die je nodig hebt om een nieuwe trap te bekleden of een bestaande trap te renoveren.


Rechte of draaitrappen, met of zonder trapneus, oude of . Beste allen, Ik wil graag mijn (lamel of duo) parket ook mijn trap hebben. Qua antislip dacht ik aan het infrezen van twee rubbertjes welke. Om uw trap naadloos aan te sluiten met uw vloer, plaatsen we parket van dezelfde houtsoort al uw traptreden.

Een methode om je trap weer als nieuw te krijgen is om deze te gaan bekleden. Tegenwoordig is het echt niet meer nodig om direct een nieuwe trap te installeren. Je oude trap kan op een veel goedkopere manier gerestyled worden met bijvoorbeeld hout of laminaat.


BEBO PARKET kan hout voor een bestaande trap leveren maar kan overigens ook massief houten traptreden leveren. Hout is overal te gebruiken, tevens voor op de trap. Het hout voor de trap kan in dezelfde kleur gemaakt worden als de vloer,. Of je nu iets zoekt om een nieuwe trap mee te bedekken of om een bestaande trap te renoveren: het is gewoon een kwestie van de vloerbekleding te . Met een traprenovatie geeft u uw trap een ander aanzien!


Wij kunnen uw trap renoveren op een doelmatige en relatief eenvoudige manier met eikenhouten renovatietreden. De treden zijn standaard voorzien van een rubberen antislipstrip, waardoor uitglijden voorkomen wordt. Neem contact met ons op voor een gratis . Een betonnen trap bekleden brengt hier dan de perfecte oplossing en laat toe om de stevigheid van het beton te combineren met de warme, natuurlijke uitstraling van hout. Of het nu gaat om een nieuwe trap of een traprenovatie, een betontrap bekleding met hard laminaat of parket (half massief of zelfs massief) is de . Met behulp van het Quick-Step Incizo-profiel kun je je trap gemakkelijk met Quick -Step parket bedekken. De enige voorwaarde is dat de treden van je trap recht moeten zijn, niet afgerond.


Zo doe je het: Lijm een op maat gezaagd parketpaneel met Quick-Step One4All lijm tegen het stootbord.

Gebruik afstandsblokjes om . Met traprenovatie van Van Asselt Parket wordt uw trap in korte tijd omgetoverd tot een compleet ander exemplaar waar u jaren mee vooruit kunt. Er zijn volop mogelijkheden bij het renoveren van uw trap , met keuze uit diverse hoogwaardige houtsoorten en allerlei afwerkingsmogelijkheden. De grote voordelen van hout op . Een mooi interieur, mooie houten vloer in de woonkamer alles is perfect! Maar aan een trap wordt in de regel weinig aandacht bestee ook al zijn de sporen van slijtage duidelijk zichtbaar.


Een gerenoveerde trap geeft het interieur een compleet eindresultaat. Tijd voor een traprenovatie! Elegante houten trap met Meister parket. In het hedendaagse interieur zien steeds vaker een trap in de woonkamer.


Trappen die door de bekleding prachtig matchen met de vloer van de woonkamer en hal. MEISTER speelt handig in op deze trend met een nieuw trapprofiel. Is uw trap toe aan vernieuwing? Naast het leggen van vloeren zijn wij ook gespecialiseerd in het renoveren van zowel open als dichte trappen. Voor een perfecte traprenovatie kunt u rekenen op Laminaat en Parket.


Uw trap zal er weer als gloednieuw uitzien. Heeft u verder nog vragen over onze services ? Wij zouden deze een donkere kleur willen geven (iets in de aard van notelaar, afromosia,…). Men zei mij dat we deze eventueel konden beitsen en dan vernissen of oliën, maar er zijn ook andere meningen hierover . Dit is een sterke en kwalitatieve houtsoort, die uitermate geschikt is om een trap te renoveren.


Een betonnen trap is zoals gezegd een zeer stevige basis die perfect verder afgewerkt om tot een estetisch geheel te komen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel