Velux rolgordijn handleiding

Handbediend rolgordijn met haakjes. Eenvoudige maar effectieve oplossing om het binnenvallende. Dankzij het handige PickClick! Van een aantal producten hebben we voor u montagefilmpjes gemaakt, die u stap-voor-stap laten zien hoe u het product kunt monteren. VELUX raamdecoratie in een handomdraai in uw dakraam.


Klik op de link om het filmpje te starten.

Vind hier instructies voor de installatie van VELUX gordijnen - Klik hier om de instructies voor de installatie van uw VELUX of Itzala gordijn te vinden. Monteer makkelijk zelf een dakraam rolgordijn met deze stap voor stap klusvideo van KARWEI. Download de montageinstructies van VELUX producten.


VELUX levert kwalitatief hoogstaande en duurzame producten, zoals verduisterend rolgordijnen. Mocht er echter iets aan het product defect raken, dan is het goed te weten dat u het product kunt laten repareren. Ik heb een velux raam met daarin een velux rolgordijn. Bij de montage ( jaren geleden) klikte je de cassette gewoon over een kunststof blokje. Nu wil ik het raam verven en moet die cassette eraf.


Maar ik krijg hem met geen mogelijkheid teruggeschoven en zie ook geen ontgrendel handeltje of zoiets.

Door deze op te tillen kan de cassette er moeiteloos uitgetrokken worden. Dit optillen kan worden gedaan door een wat brede schoevendraaier van onderen tussen de cassette en het glas omhoog te steken. Monteer zelf uw rolgordijnen eenvoudige met het unieke VELUX PickClick!


Elk VELUX dakraam is standaard voorzien. VELUX Verduisterend rolgordijn UK(1x 1cm). De VELUX DKL U(K)verduisterende rolgordijnen zijn gemakkelijk met de hand te bedienen.


Installatie handleiding zou beter kunnen, voor de rest makkelijk te installeren(als je de tekening doorhebt) kwalitatief aardig. Vond je dit een nuttige. Wanneer je het gordijn geheel naar beneden brengt, kun je een gehele ruimte in één keer verduisteren. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om het rolgordijn halverwege open te laten om een ruimte gedeeltelijk te verduisteren. Dit rolgordijn biedt een eenvoudige maar zeer doeltreffende oplossing om het zonlicht te dempen en uw privacy te verhogen.


Met de bijgeleverde handleiding kan het rolgordijn in enkele ogenblikken eenvoudig gemonteerd worden. Hiermee monteert u eenvoudig uw raamdecoratie op zijn plaats. VELUX verduisterend rolgordijn voor uw VELUX dakraam uit voorraal leverbaar in kleuren, dit VELUX rolgordijn is geschikt voor dakraam code FK0F06. Volledig verduisterend en super voordelig!


We hebben het rolgordijn ongeveer jaar, voldeed altijd prima. Dakraam rolgordijn bestellen? Naast de geleverde benodigdheden is een kruiskopschroevendraaier het enige wat u nodig heeft om het ROLUX dakraamrolgordijn te monteren.


Wij adviseren wel alle stappen op de juiste manier te doorlopen, dan heeft u nog lang plezier van uw ROLUX dakraamrolgordijn.

Het is een verduisterend. De eerste stap is het monteren van de .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel