Aannemersbedrijf houten

Bouwbedrijf Van Rijn biedt een compleet pakket. Van het maken van calculaties en bouwtekeningen tot aan een vakkundige timmerman op uw bouwplaats. Alle aannemersbedrijven in Gemeente Houten vindt u hier.


Offerte van een aannemersbedrijf ? In die ruim jaar heeft aannemersbedrijf Versteeg Utrecht bouwkundige renovatie – en onderhoudsprojecten altijd op haar eigen, onderscheidende wijze aangepakt.

Onze opdrachtgevers én partners . Uw eisen en wensen vormen ons uitgangspunt. Wij denken altijd met u mee, zodat we samen tot het beste en mooiste eindresultaat komen! Ons werk is onze beste reclame! We hebben immers als Houtenaren een naam in Houten hoog te houden.


Laten we ons eerst eens voorstellen. Inmiddels heeft de tweede generatie plaats genomen in de directie die nu bestaat uit Hans Wieman en Jorrit Wieman.

In jaar is het bouwbedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met werknemers . Kühne Bouw BV is gevestigd in Houten (Utrecht) en heeft circa gekwalificeerde medewerkers in dienst. Lees hier meer over onze VCA-certificering . Schouten bv realiseert bouwprojecten in de woning- en utiliteitsbouw, uiteenlopend van nieuwbouw tot renovatie en restauratie. De meeste mannen van ons komen uit Houten en omgeving.


Die dorpsmentaliteit helpt. Met een zeker ingetogenheid doen wij ons werk. Met respect, beleef netjes”. Het is voor hem oprecht zó gewoon om goed werk te leveren en dat in overleg met bewoners of opdrachtgever te doen.


Hij knikt als van Egdom aangeeft . Mark van Hout is een aannemersbedrijf specifiek gericht op prefab dakkapellen en verbouwingen. Bepaalde verbouwingen uit laten voeren in de buurt van Houten ? Wij zijn gespecialiseerd in het zoveel mogelijk toepassen van ecologische en duurzame materialen. Dit komt het duidelijkste naar voren in onze passie voor houtskelet-bouw. Aannemingsbedrijf Polman B. Het grootste deel van onze werkzaamheden bestaat .

Welkom op de website van aannemersbedrijf Werkhoven BV. De werkzaamheden variëren van het maken van een houten boekenkast op maat tot het bouwen van een complete woning. Dit bouwbedrijf uit Kesteren is actief in alle facetten van de bouwsector. Ruim jaar ervaring als aannemer en bouwbedrijf in de omgeving van Amstelveen. Bever Bygg AB is gespecialiseerd in het bouwen van woningen in steen, logs en houtskelet.


Wij bouwen uw droomhuis volgens uw tekeningen en wensen. Ook het bouwen van een zogenoemde .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel